به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، عصر امروز دوشنبه در پاسخ به تماس تلفنی آقای «نارندرا مودی» نخست وزیر هند، با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه، هرگونه تحلیل این وقایع به دور از توجه به ریشههای آن را ناعادلانه و غیرواقعبینانه دانست و با بیان اینکه کشتار زنان و کودکان مظلوم و بیگناه، حمله به بیمارستانها، مدارس، مساجد، کلیساها و مناطق مسکونی از نگاه هر انسانی محکوم و غیرقابل پذیرش است، تصریح کرد: گروههای مقاومت فلسطینی حقی مشروع در مقابله با اشغالگری رژیم غاصب صهیونیستی دارند و همه کشورها باید از مبارزه ملت فلسطین برای آزادی و رهایی از سرکوب حمایت کنند.
رئیس جمهور عملیات خودجوش اخیر مقاومت اسلامی فلسطین را پاسخی طبیعی به سیاستها و اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در غصب و اشغال سرزمین فلسطینیان، کشتار کودکان و زنان و هتک حرمت مقدسات ملت فلسطین دانست و گفت: چگونه است که مبارزه کشورهای اروپایی در برابر آلمان نازی اقدامی پسندیده و قهرمانانه است، اما مقاومت ملت فلسطین در برابر رژیم کودککش و جنایتکار صهیونیستی محکوم و امری نکوهیده؟!
رئیسی آمریکا را بهدلیل حمایت مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی همهجانبه از رژیم صهیونیستی و همچنین وتوی قطعنامههای شورای امنیت برای پایان بمباران غزه، شریک اصلی صهیونیستها در این جنایات دانست و با اشاره به رویکرد مزورانه غرب در ارائه تصویری نادرست از تحولات غزه بهمنظور همراه کردن دیگر کشورها برای کوچ اجباری ملت فلسطین به بهانه ادعای مبارزه با تروریسم تصریح کرد: کشتار دسته جمعی مردم غزه ضدبشریترین جنایت در قرن بیست و یکم است که باید سریعا متوقف شود.
رئیس جمهور با اشاره به کشتار حدود ۱۰ هزار نفر از فلسطینیان ساکن غزه که اکثر آنها زنان و کودکان هستند، جلوگیری از این نسلکشی و جنایت علیه بشریت را وظیفه همه کشورهای مستقل دارای قدرت و نفوذ در جهان دانست.
رئیسی در ادامه با یادآوری سابقه مبارزاتی ملت هند در برابر استعمار غرب و جایگاه این کشور بهعنوان یکی از بنیانگذاران جنبش عدم تعهد در دنیا، تصریح کرد: امروز از هند انتظار میرود که از تمام ظرفیتهای خود برای پایان یافتن جنایتگری صهیونیستها بر علیه مردم مظلوم غزه استفاده کند.
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از هر تلاش مشترک جهانی برای آتشبس فوری، رفع محاصره و امدادرسانی به مردم مظلوم غزه حمایت میکند، تاکید کرد: تداوم کشتار مردم فلسطین خون همه ملتهای آزاده جهان را به جوش آورده است و تبعات این کشتار پیامدهای فرامنطقهای خواهد داشت.
رئیسی در بخش دیگری از این گفتگو، نگاه جمهوری اسلامی به روابط با هند را راهبردی دانست و بر ضرورت برنامهریزی برای توسعه همکاریها و جبران عقبماندگیها در این زمینه تاکید کرد.
رئیس جمهور ضمن تاکید بر اهمیت کریدور شمال–جنوب و منافع آن برای همه کشورهای منطقه، تاکید کرد که انتظار میرود هند برای تقویت همکاریهای پایدار اقتصادی، از جمله در بندر چابهار سرمایهگذاری جدی داشته باشد.
«نارندرا مودی» نخست وزیر هند نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت بغرنج ساکنان غزه بر اثر حملات رژیم صهیونیستی، از مواضع حمایتگرانه و روشنگرانه رئیسی در تبیین درست و واقعی تحولات فلسطین تشکر کرد و ضمن محکومیت کشتار غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی گفت: هند بر توقف این حملات و بازگشایی گذرگاهها برای ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم غزه تاکید دارد.
نخست وزیر هند با اشاره به تلاشهای دیپلماتیک برای پایان یافتن بمبارانهای غزه و همچنین جلوگیری از گسترش دامنه بحران به دیگر نقاط منطقه تصریح کرد: امروز همه وظیفه داریم برای پایان پذیرفتن کشتار زنان و کودکان غزه و کمکرسانی به آنها هر آنچه در توان داریم به انجام برسانیم و در این رابطه نقش جمهوری اسلامی ایران را بسیار مهم و موثر میدانیم.
انتهای پیام/