به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمد عالمزاده نوری در امروز در حاشیه بازدید آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه از معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه اظهار کرد: راهبرد اصلی ما فراگیر شدن تزکیه، تهذیب و تربیت در حوزههای علمیه و حاکمیت و اشراف آن بر دیگران ارکان و اجزای حوزه است.
وی اضافه کرد: دیگر راهبرد ما تعمیق و تجلی تهذیب و تربیت در همه ساختارها، برنامهها، قوانین، فرآیندها، مدیریت حوزهها و مدارس است.
معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه با اشاره به اینکه ۱۳ ساحت تربیت به منظور رشد جامع و متوازن طلبه در نظر گرفته شده است، مطرح کرد: همچنین ۱۶ دسته مخاطب شامل طلاب سطح یک، سطوح عالی، مراکز تخصصی و مؤسسات آموزشی، خانواده طلاب، مدیران مراکز و مدارس علمیه، معاونین تهذیب مراکز و مدارس علمیه، کارمندان مدارس و حوزههای علمیه، اساتید مدارس علمیه، فعالان نخبگانی عرصه تهذیب و تربیت، گروهها و تشکلهای طلبگی، شاغلان حوزوی، طلاب سرباز، مجتمعهای مسکونی طلاب و روحانیون، مجتمعهای تفریحی و اردویی، عموم مردم و ... است.
وی با بیان اینکه سامانه جامع تهذیب و تربیت راهاندازی شده است، عنوان کرد: این سامانه توسعه بنیادین زیرساختی است که فاز نخست آن تحویل شده و دیگر فازها نیز در حال تکمیل است.
حجت الاسلام والمسلمین عالمزاده نوری با اشاره به ادارات زیرنظر معاون تهذیب، خاطرنشان کرد: این ادارات شامل اداره مطالعات و برنامهریزی، قرآن و حدیث، اخلاق و تربیت، مشاوره و خانواده و اداره امور معرفتی و اجتماعی است.
وی ادامه داد: در این ادارات اقدامات شایستهای از جمله راهاندازی دارالقرآن در مدارس علمیه مراکز استانها، طرح تعالی اساتید، راهاندازی شورای تهذیب مدارس، اصلاح فرایندهای مرتبط با تلبس، تشکلهای طلبگی، شبکه همافزایی فعالان عرصه تربیت و ... دنبال و اجرا شده است.
معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه با بیان اینکه مقیاس فعالیت تهذیب چند برابر شده است، تصریح کرد: نیازها نیز به تناسب این فعالیت، افزایش داشته است و به همین منظور نیازمند جهشهای بودجهای هستیم.
انتهای پیام