یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
جشن ولادت حضرت زهرا (س) در مدرسه علمیه فاطمیه نقده

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین محمدی گفت: طبق فرمایش پیامبر اکرم(ص) حضرت فاطمه زهرا (س) " مُفْتَرَضُ‌الطَّاعَة" می باشند و خداوند متعال بر تمامی مخلوقات اعم از انسان و حیوان و جن و ملک اطاعت از ایشان را واجب کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام و المسلمین صفدر محمدی امروز در مراسم جشن ولادت حضرت زهرا (س) که مدرسه علمیه فاطمیه (س) نقده برگزار شد، اظهار داشت: کیفیت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) نشان عظمت حضرت زهرا (س) است و در آن جامعه ای که زنان مکه حضرت خدیجه (س) را به خاطر ازدواج با پیامبر مذمت می کردند خدای متعال فرستاده هایی را برای کمک به حضرت خدیجه (س) فرستادند.

وی ادامه داد: حضرت خدیجه (س) چون با آن همه اموال و دارایی هایی که داشته حاضر به ازدواج با سران و ثروتمندان قریش نشدند و حضرت محمد (ص) را که یتیم و بدون تمکن مالی بود انتخاب کردند، مورد شماتت واقع می شدند و زنان از او دوری می کردند، حتی در زمان وضع حمل نیز به کمک وی نیامدند.

مدیرحوزه علمیه آذربایجان غربی افزود: خدواند متعال به لحاظ اهمیت فرزندی که قرار بود حضرت خدیجه (س) به دنیا بیاورند، امداد غیبی فرستاد، چرا که عالم هستی با وجود حضرت فاطمه زهرا (س) وفرزندانش هدایت می یابد.

وی اضافه کرد: همه آن شئوناتی که پیامبر اکرم(ص) داشتند، حضرت فاطمه زهرا (س) نیز دارا بودند و حضرت فاطمه (س) دارای علم لدنی بودند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی گفت: پیامبر اکرم (ص) پدر امت و حضرت فاطمه زهرا (س) مادر امت می باشد و خدماتی که حضرت خدیجه (س) به اسلام کردند، حضرت زهرا (س) آن را با کمک به نبی اکرم و امام علی علیهماالسلام ادامه دادند.

وی افزود: طبق فرمایش پیامبر اکرم(ص) حضرت فاطمه زهرا (س) " مُفْتَرَضُ‌الطَّاعَة" می باشند و خداوند متعال بر تمامی مخلوقات اعم از انسان و حیوان و جن و ملک اطاعت از ایشان را واجب کرده است.

مدیر حوزه علمیه آذربایجان غربی گفت: خدای متعال حضرت زهرا (س) را به عنوان الگوی همه بشریت خلق کرده است و لذا ابعاد تربیتی، فرزند داری، همسرداری، روابط اجتماعی، آداب و معاشرت حضرت برای ما الگو است که اگر در زندگی خود عملیاتی کنیم به سعادت دست خواهیم یافت.

وی افزود: رفتار و کردار ما طلاب و روحانیون هم باید رفتاری فاطمه گونه باشد، یعنی در راه تبلیغ از شماتت ها و سختی ها نهراسیم، بلکه باید با قوایی محکم و با استعانت از خداوند متعال ادامه دهنده راه هدایتی حضرت فاطمه زهرا (س) باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha