به گزارش خبرگزاری حوزه، کتاب «همیشه پشتیبان»؛ خاطرات شفاهی حاج حسین سراجان؛ از مبارزان مردمی انقلاب اسلامی در خوزستان به نویسندگی علی هاجری و توسط انتشارات راه یار منتشر شد.
حاج حسین سراجان، پیش از پیروزی انقلاب اسلامی جزو مبارزان با رژیم شاهنشاهی بود و در همان دوران، اولین جلسات زیارت عاشورا و دعای ندبه را در اهواز بر پا کرد و هیئت قائمیه را تشکیل و سامان داد. او در دوران هشتساله دفاع مقدس نیز با کمک خیرین کمکهای مردمی را به جبهه میبرد و بعد از پایان جنگ هر هفته، روزهای جمعه به دیدار مرزهای استان ایلام و خوزستان میرفت و با سربازان مرزی دیدار میکرد. کمتر کسی از اهل مساجد و هیئات اهوازی هست که او را نشناسد.
در بخشی از کتاب اینطور میخوانیم: «انقلاب که پیروز شد، دنبال چند تا آدم مطمئن بودند تا هرکدام را جایی بگذارند؛ یکی توی ارتش، یکی توی استانداری، یکی توی فرمانداری و جاهای دیگر. من را فرستادند طبقۀ بالای ساواک که قسمت دفتریاش بود. جای خیلی مجهزی بود که چند تا تلفن داشت. جوانی هم گذاشتند کمکم. بچههای انقلابی بایستی همۀ حوادث و جریانات گروههای مختلف را به من اطلاع میدادند تا از اینجا سریع به مسئولان گزارش بدهم که توی این شلوغبازار به جایی آسیب نزنند.
یک بار که نشسته بودم پشت تلفن، یک نفر زنگ زد و گفت: «اونجا کمیتۀ ساواکه؟ آماده باشین که همین الان با رگبار میآیم.» جوانی که کمکم بود ترسید؛ اما من جواب دادم: «اگه مَردید بیایْند.» جا خورد و تلفن را قطع کرد. هرچه هم منتظر نشستیم کسی نیامد.»
بنابرین گزارش، «همیشه پشتیبان»؛ خاطرات شفاهی حاج حسین سراجان که تحقیق آن برعهده حمیدرضا بهوندی، مهرزاد قویفکر بوده و تدوین آن توسط علی هاجری صورت گرفته است، در ۱۷۶ صفحه، شمارگان ۱۰۰۰ جلد و قیمت ۹۰ هزار تومان از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شده. علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، علاوه بر کتابفروشیها میتوانند از طریق سایت یا صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub.ir اقدام کنند.
نظر شما