سیده زهرا حسینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به اینکه نااُمید کردن مردم و نسل جوان نسبت به آینده از جمله مهم ترین اهداف دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی است، ابراز داشت: مقام معظم رهبری در سال های اخیر چندین بار بر اهمیت و ضرورت پرداختن به جهاد اُمیدآفرینی تأکید نموده اند به این معنا و مفهوم که هر فردی توانایی صحبت کردن با مردم را دارد و رسانه ای در اختیارش است باید در این عرصه به طور جدی ورود پیدا کند.
وی افزود: در بحث انتخابات این ضرورت دو چندان جلوه می کند، کما این که حضرت آقا همین چند روز پیش تأکید فرمودند راه حل مشکلات کشور از مسیر انتخابات می گذرد و نباید این موضوع مورد کم توجهی یا بی توجهی واقع شود.
کارشناس فرهنگی و اجتماعی با بیان این که امید لازمه حرکت، رشد و تعالی بوده و موتور محرکه پیشرفت یک جامعه به شمار می رود، گفت: البته لازمه امیدآفرینی شناخت قابلیت ها، استعدادها و ظرفیتهای فردی و اجتماعی است و این که هر فرد، سازمان و موسسه دولتی، خصوصی، علمی و فرهنگی بداند از چه توانمندی هایی برخوردار است و چگونه می تواند از آن ها در راستای تحقق اهداف استفاده کند.
وی همچنین با اشاره به این که امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امانتی در دستان ماست و باید در حفظ آن بکوشیم، ابراز داشت: در چنین ساختار حکومتی باید تصمیم سازان و مجریانی باشند تا مبانی اسلام را در جامعه پیاده کنند و ضمن تلاش برای حل مشکلات مردم، زمینه تحقق اهداف عالی اسلام را فراهم نمایند.
حسینی گفت: نظام جمهوری اسلامی اینقدر اهمیت و جایگاه دارد که سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی در وصیتنامه خود به تصریح بیان می دارد: «امروز قرارگاه حسینبن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند».
مدرس و پژوهشگر جامعه الزهرا(س) افزود: در شرایط کنونی ما با رأی دادن خود از یکسو و دعوت دیگران برای حضور در انتخابات از سوی دیگر از این حرم می توانیم دفاع کنیم تا خدای ناکرده مدیون خون شهدا نشویم.
انتهای پیام
نظر شما