به گزارش خبرگزاری حوزه، علیاصغر رنجبر مدیرکل زندانها و اقدامات تأمینی تربیتی استان قم امروز در نشست خبری که در این اداره کل برگزار شد، با اشاره به فعالیت روحانیون و مبلغین در زندان های استان، گفت: روحانیون و مبلغان حاضر در زندان ها با ارائه مشاوره مذهبی و کار فرهنگی و تربیتی فعال هستند که این امر مهم در سطح کشور اولین بار در استان قم مورد توجه قرار گرفت.
براساس اعلام مدیرکل زندانها و اقدامات تأمینی تربیتی استان قم، حدود ۴۵۰ نفر از زندانیان در مدارس قرآنی تحصیل میکنند و از یک تا ۳۰ جز حافظ قرآن هستند.
وی افزود: کسب ۱۸ مقام برتری کشوری در مجموعه زندانهای کشوری، رتبه اول کشوری ریشهکنی بیسوادی و آموزشهای سه گانه نهضت، برگزاری بیش از ۱۲ محفل بزرگ انس با قرآن و تشییع ۱۱ شهید با حضور زندانیان و راه اندازی سرای آرامش از جمله موفقیتها و اقدامات فرهنگی در یک سال گذشته بوده است.
مدیرکل زندانها و اقدامات تأمینی تربیتی استان قم اظهار کرد: از نگاه جرم شناسان فلسفه زندان اصلاح و تربیت است یعنی جامعه در مدنیت خود وظایفی دارد که فرد مجرم به زندگی اجتماعی برگردد.
وی در پایان عنوان کرد: نگاه جامعه اسلامی به زندانها این است که باید مکانی برای اصلاح و تربیت باشد. ما به زندانی به عنوان بازیکن فوتبال نگاه میکنیم که باید بعد از خطا و سپری شدن دوره محرومیت به زمین بازی برگردد.
انتهای پیام