جمعه ۲۹ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰
واکنش امام جمعه عالیشهر به صحبت های ظریف

حوزه/ امام جمعه عالیشهر ابراز داشت: اینکه مذهب یا جنسیت یا سن امتیازی برای انتخاب افراد حساب شود حرف غلطی است که متاسفانه در سخنان بعضی از افراد که مامور به گزینش همکاران رئیس جمهور شده‌اند شنیده می‌شود این برخلاف نگاه رئیس جمهور منتخب هم هست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام محمد حمیدی نژاد امام جمعه عالیشهر در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اظهار داشت: یکی از درس‌های مهم دانشگاه امام حسین علیهم السلام داشتن نگاه صحیح به دنیا است خیلی مهم است چون اگر نگاه صحیح به دنیا نداشته باشیم دنیا ما را فریب می‌دهد و هم دنیا و هم آخرت را از دست می‌دهیم.

وی افزود: از نظر امام حسین علیه السلام نگاه صحیح به دنیا یعنی اینکه دنیا باید ما را به آخرت و خدا برساند نه اینکه دنیا خودش مستقل باشد و بدون اینکه ما را به آخرت برساند ارزشی داشته باشد لذا قیمتی که دنیا دارد به اندازه‌ای است که ما را به آخرت می‌رساند اگر دنیا ما را به آخرت نرساند ارزش او صفر است و اصلاً انگار وجود نداشته و ندارد.

امام جمعه عالیشهر بیان داشت: کوتاه‌ترین نامه امام حسین علیه السلام که از کربلا به مدینه می‌فرستد برای برادرش محمد حنفیه تنها ۷ کلمه است که می‌فرماید انگار دنیا هیچ وقت نبوده و آخرت هم همیشه بوده و خواهد بود یعنی دنیایی که باعث می‌شود مردم به خاطر آن امام خود را تنها بگذارند هیچ ارزشی ندارد و آخرت که هنوز نیامده اینقدر با ارزش است که انگار الان هست و همیشه بوده و خواهد بود.

حجت الاسلام حمیدی نژاد بیان کرد: قرآن مجید هم این نگاه را تایید می‌کند در سوره روم آیه ۷ می‌فرمایند مردم ظاهر دنیا را می‌بینند و از باطن آن که آخرت هست غافل هستند همه چیز دنیا ظاهر و باطنی دارد که اصل و مهم باطن آن می‌باشد خوردن ظاهرش لذت و تقویت جسم است اما باطنش این است که بخوریم تا بتوانیم عبادت کنیم شهوت جنسی ظاهرش ارضا غریزه جنسی و لذت است اما باطن آن رسیدن به آرامش روحی و جسمی بقا نسل و آمادگی برای عبادت خدا و همه دنیا همین است.

امام جمعه عالیشهر اظهار داشت: اگر کسی نگاه استقلالی به دنیا داشته باشد دنیا او را برده خود می‌کند و اگر این اتفاق بیفتد این شخص برای اینکه دنیای خود را حفظ کند به هر کاری دست می‌زند اگرچه کشتن امام معصوم علیه السلام باشد؛ امام حسین علیه السلام می‌فرمایند عموم مردم برده دنیا هستند و دین را هم برای رسیدن به دنیا می‌خواهند یعنی عکس آن نگاهی که قرآن به دنیا دارد در کربلا اتفاقی که افتاد این بود که مردم عموماً برده دنیا بودند وقتی دیدن تنها با کشتن امام دنیای آنها محفوظ می‌ماند این کار را انجام دادند لذا امام صادق علیه السلام می‌فرمایند افرادی علیه امام حسین علیه السلام همدست شدند چون دنیا آنها را فریب داده بود.

وی ادامه داد: امام حسین علیه السلام صبح روز عاشورا فرمودند خداوند دنیا را خانه نیستی قرار داد و بدبخت کسی هست که دنیا او را بفریبد شما مواظب باشید که دنیا شما را نفریبد اگر به دنیا تکیه کنید او شما را ناامید می‌کند.

حجت الاسلام حمیدی نژاد افزود: آیا امروز هم ما حاضریم به خاطر دنیا دست از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برداریم. وقتی کسی که با رای خود می‌تواند با خشنودی امام زمان(عج) را به دست آورد به قیمت ارزانی می‌فروشد در حقیقت امام خود را فروخته و دست از یاری او برداشته یا کسانی که با گرفتن امتیاز یا پول از دشمن کاری که دشمن را خوشحال می‌کند انجام می‌دهند یا حرفی که دشمن می‌پسندد بیان می کنند در حقیقت همان کاری می‌کنند که مسلمانان زمان امام حسین علیه السلام در کربلا انجام دادند.

وی افزود: مواظب باشیم از کودکی به بچه‌ها بیاموزیم که نگاه آنها به دنیا نگاه استقلالی نباشد دنیا زمانی خوب است که ما را به آخرت برساند البته خداوند نخواسته که ما خودمان را از لذات دنیا محروم کنیم اما این لذات باید با نگاه خدایی باشد.

حجت الاسلام حمیدی نژاد با اشاره به انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم گفت: مهمی که این روزها در کشور در حال وقوع است انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم و گزینش همکاران آینده رئیس جمهور منتخب برای تقدیم به مجلس شورای اسلامی نکته مهمی که وجود دارد این است که همه باید توجه داشته باشیم جمهوری اسلامی با همه نظام‌های سیاسی دنیا از جهتی متفاوت است و آن جهت این است که قدرت در جمهوری اسلامی باید عامل خدمت به مردم و رسیدن به آرمان‌های انقلاب باشد نه ابزاری برای رسیدن به مطامع دنیایی برای همین است که پیروزی یا شکست در انتخابات خیلی مهم نیست.

وی افزود: فردی که پیروز شده است باید از تمام ظرفیت‌ها و افراد ولو اینکه رقیب انتخاباتی او بوده‌اند برای ارائه خدمت بهتر و بیشتر به مردم استفاده کند و فردی که رأی نیاورده هم موظف است تمام توان و برنامه خود را در اختیار رقیب انتخاباتی خود قرار دهد یعنی رفاقت بعد از رقابت که امر ولی امر مسلمین هم همین است لذا ملاک و معیار اصلی و مهم برای گزینش همکاران رئیس جمهور انگیزه و توان و تخصص در جهت خدمت به مردم و حفظ ارزش‌های انقلاب می‌باشد که باید رئیس جمهور منتخب رعایت نمایند.

امام جمعه عالیشهر ابراز داشت: اینکه مذهب یا جنسیت یا سن امتیازی برای انتخاب افراد حساب شود حرف غلطی است که متاسفانه در سخنان بعضی از افراد که مامور به گزینش همکاران رئیس جمهور شده‌اند شنیده می‌شود این برخلاف نگاه رئیس جمهور منتخب هم هست که گفت نظر من این است که کارشناس و متخصص باید کارها را به دست بگیرد و ما می‌گوییم هر کسی که تخصص توان و انگیزه کافی برای خدمت به مردم دارد چه مرد باشد چه زن چه جوان باشد چه پیر چه سنی باشد چه شیعه باید به کار گرفته شود.

وی بیان کرد: امروز بعد از تجربه تلخ ۸ ساله دولت یازدهم و دوازدهم که با بی‌تدبیری مردم را ناامید کرده بود ما تجربه سه سال دولت مردمی را که با تمام توان سعی کرد امید را برگرداند و خدمات بزرگی انجام بدهد داریم که انتظار از دولت چهاردهمین است که مسیر دولت سیزدهم را که حد و حدود مورد تایید رهبر معظم انقلاب هست و تجربه شده که می‌تواند مشکلات را برطرف نماید ادامه دهد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۸
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • ؟ IR ۱۹:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۵
    سالی که نکوست از بهارش پیداست! اگر بنا بود پزشکیان اهل قاطعیت و اصلاح عملکرد خود باشد، چرا بعد از تذکرات اقدام به تغییر اعضای مجموعه زیر نظر ظریف نکرد؟
  • حسن IR ۰۶:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
    احسنت
  • واقع بینی IR ۱۰:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
    مشكل خيلي ها مربوط به واقع بين نبودن هست، فكر مي كنند هر چه را جامعه ارزشمند دانست پس به همه بدهیم تا این ارزش عادلانه تقسیم شود!؟ ارزش پست ها و مقامها در کلام امیرالمومنین علیه السلام مشخص شده است، بالاترین شان کدام هست؟ حضرت به این بالاترین چه نمره ای داده است؟ خب پس موقعیت ها ارزشمند نیستند هر چند مردمان به اشتباه نگاه ارزش داشتن به آنها بکنند‌. پس به که پست بدهیم؟ نگاه کنیم به معیارها و روند پست دهی. علم و تقوی از معیارهای فضیلت هست، بر اساس آنها برترین ها بشناسیم و به آنها مسئولیت بسپاریم، اگر پست به زنان ارزش می داد، حضرت زهراء پست می گرفت، اگر قومیت معیار پست بود چیزی در این رابطه مشاهده می کردیم.
  • فلسفه قوميت IR ۲۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
    يا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَ أُنْثى‌ وَ جَعَلْناكُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ «13» اى مردم! ما شما را از مرد و زن آفريديم و شما را تيره‌ها و قبيله‌ها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد، همانا گرامى‌ترين شما نزد خدا، با تقواترين شماست، همانا خدا داناى خبير است./ قوميت ابزار تمايز هست نه امتياز.
  • شهروند IR ۱۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
    چرا در قرآن سوره ی روم آمده ولی سوره ی ایران نداریم؟
    • ؟ IR ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
      مگر ذکر نام به معنای تکریم هست؟ شیطان چند بار در قرآن آمده؟
  • ابوذر غفاری IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
    درود خدا بر عالمان شجاع و بصیر! سکوت علماء در برابر بدعت هایی که در دین ایجاد می شود حرام است. احسنت!
    • . IR ۲۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
      دقيقا