پنجشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۳ |۱۶ صفر ۱۴۴۶ | Aug 22, 2024
کد خبر: 1178217
۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷
کابینه دولت پزشکیان

حوزه/ پس از پنج روز کاری و ۱۰ نوبت جلسه علنی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای بررسی سوابق، صلاحیت و برنامه‌های وزیران پیشنهادی، با رأی اعتماد کامل نمایندگان مجلس، ۱۹ وزیر کابینه دولت چهاردهم مشخص شدند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، امروز چهارشنبه - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳- در پنجمین و آخرین روز از بررسی صلاحیت، برنامه‌ها و سوابق وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، رأی گیری درباره وزیران پیشنهادی انجام شد و با رای نمایندگان مجلس وزیران دولت چهاردهم مشخص شدند.

پیش از رأی‌گیری، مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در جایگاه سخنرانی مجلس حاضر شد و برای دومین بار در طول این هفته از وزیران پیشنهادی خود دفاع کرد.

پس از سخنان رئیس جمهور، رای‌گیری به صورت توزیع برگه و به صورت یکجا توسط نمایندگان مجلس انجام شد و نتیجه آن اعلام شد.

نمایندگان مجلس دوازدهم به وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم به شرح زیر رای دادند:

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی محمدرضا ظفرقندی ۱۶۳ رای

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی احمد میدری ۱۹۱ رای

وزارت امور اقتصادی و دارایی جناب آقای عبدالناصر همتی ۱۹۲ رای

وزارت آموزش و پرورش علیرضا کاظمی ۲۶۸ رای

وزارت ارتباطات ستار هاشمی ۲۶۴ رای

وزارت اطلاعات سید اسماعیل خطیب ۲۶۱ رای

وزارت امور خارجه  عباس عراقچی ۲۴۷ رای

وزارت کشاورزی  غلامرضا نوری قزلجه ۲۵۳ رای

وزارت دادگستری  امین حسین رحیمی ۲۶۸ رای

وزارت دفاع عزیز نصیرزاده ۲۸۱ رای

وزارت راه خانم فرزانه صادق مالواجرد ۲۳۱ رای

وزارت صنایع، معادن و تجارت محمد اتابک ۲۳۱ رای

وزارت علوم حسین سیمایی صراف ۲۲۱ رای

وزارت فرهنگ سید عباس صالح شریعتی ۲۷۲ رای

وزارت کشور اسکندر مومنی ۲۵۹ رای

وزارت نفت محسن پاکنژاد ۲۲۲ رای

وزارت نیرو عباس علی آبادی ۲۵۵ رای

وزارت ورزش و جوانان احمد دنیامالی ۲۵۳ رای

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • چند نکته IR ۰۶:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۱
    0 0
    1. اسم 18 وزیر را نوشته و آقای صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را جا انداخته‌اید. 2. ترتیب نوشتن اسامی از هیچ نظم مرسومی پیروی نمی‌کند. یعنی طبق معمول باید بر اساس حروف الفبا و به ترتیب از وزارت آموزش و پرورش آغاز و تا وزارت ورزش و جوانان نوشته شود یا مثلاً به ترتیب میزان آرای کسب شده وزرا از امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با 281 رأی (که رکورد آرای وزرا در تاریخ جمهوری اسلامی را شکست و فقط 7 رأی مخالف یا ممتنع داشت) آغاز و به دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با 163 رأی ختم شود. این نحوه درج اسامی در خبر شما که با کمترین رأی شروع کردید، حرفه‌ای نیست. بیشتر نشان‌دهنده این است که گویا نویسنده این خبر عصبانی بوده و خواسته بگوید ایهاالناس ببینید! وزیر 163 رأیی هم داشتیم! در حالی‌که میانگین آرای وزرا بالغ بر 230 رأی بوده و در تاریخ انقلاب اسلامی رکورد محسوب می‌شود. 3. در دهه‌های 1360 و 70 معمولاً کابینه‌های معرفی شده موفق به کسب رأی اعتماد حداکثری می‌شدند و آخرین‌بار آقای خاتمی در سال 1380 و از مجلس ششم که با ایشان همسو بود، برای همه وزرا رأی موافق گرفت. این‌که بعداز 23 سال، دکتر پزشکیان توانسته با سعه صدر و توافق‌سازی در ارکان حاکمیت، از مجلسی متفاوت با تفکر و سلیقه خود، برای همه وزرا رأی اعتماد بگیرد، نشان می‌دهد که راه توفیق و تعالی کشور از مسیر همدلی، صمیمیت و مدارا در عین تفاوت آرا و سلایق، می‌گذرد. این دستاورد بزرگ انتخابات اخیر را نباید دست‌کم گرفت. نکات زیادی در این رابطه می‌توان گفت و نوشت که که این‌جا مجالش نیست.