سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ |۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 5, 2024
قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود

حوزه/ قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود در چین که در مسجدی در استان چینگهای این کشور به نمایش گذاشته شده است، روزانه حدود ۶ هزار نفر بازدیدکننده جذب می‌کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود در چین که در مسجدی در استان چینگهای این کشور به نمایش گذاشته شده است، روزانه حدود ۶ هزار نفر بازدیدکننده جذب می‌کند.

قدمت این قرآن دست‌نویس بین ۱۱ تا ۱۳ قرن پیش تخمین زده شده است. این نسخه ۸۶۷ صفحه‌ای، ۳۰ قسمت (جز) دارد و وزن آن به حدود ۱۳ کیلوگرم می‌رسد.

این قرآن در سال ۲۰۰۷ میلادی به وسیله کارشناسان و هنرمندان ترمیم شد و از آن زمان در محفظه‌ای شیشه‌ای که رطوبت، دما و میزان اکسیژن موجود در آن کنترل شده است، نگهداری می‌شود.

این قرآن قدیمی با ۸۶۷ صفحه، به دو بخش تقسیم می‌شود که یک قسمت آن را ابریشم پوشانده است.

گفته می‌شود، ۷۰۰ سال پیش نیاکان قوم «سالار» از آسیای مرکزی چین مهاجرت کردند و این قرآن را که با مرکب به رشته تحریر درآمده است با خود به چین آوردند، این قوم در نهایت «جیه زی» خوانده شدند و قرآن آنها قدیمی‌ترین قرآن دست‌نویس جهان محسوب می‌شود.

هر روز حدود ۶ هزار نفر که بیشتر آن‌ها مسلمانان ساکن چینگهای و ایالت مجاور آن گانسو هستند، برای دیدن این نسخه قرآن به مسجد «جیه‌زی» می‌روند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha