مهلقا حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اردبیل، اظهار داشت: قرآن کتابی است که انسان هر چه با قرائت و نکات ارزنده آن انس پیدا میکند بیشتر تشنه معارف این معجزه الهی میشود چرا که به یقین معارف قرآنی در هر نقطه و زمانی بروز بوده و پاسخگوی تمامی مسائل اجتماعی است.
وی افزود: بر اساس سفارشهایی که از سوی ائمه معصومین(ع) در قرائت و فراگیری معارف قرآنی شده است عجینشدن با این معجزه الهی هم سلامتی جسم را تضمین میکند و هم آرامش و زندگی آرمانی را برای انسان به ارمغان میآورد.
معاون فرهنگی - تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اردبیل، بیان داشت: امروزه جوامع اسلامی و حتی بسیاری از مردمان جوامع غربی تشنه معارف قرآنی هستند اما شکلگیری دولت کشورهای غربی که بر پایه یکسری افکار شیطانی میباشد مانع از رسیدن این معارف به مردمانشان شده و رفته رفته خانوادهها را به منجلاب بیعفتی میکشانند البته بهطور قطع آثار معارف قرآنی و اهل بیت(ع) به لطف الهی به تمامی جهانیان صادر خواهد شد.
حسنزاده تصریح کرد: ما اگر لذت معارف قرآنی را به خانوادهها بچشانیم و مردم آثار بینظیر قرآن را در زندگی زورمرهشان لمس کنند بیشک سیره قرآن را سرلوحه زندگی خود قرار میدهند و چه بسا بسیاری از معضلات خانوادگی بهویژه بحث خانمانسوز اختلافات زوجین و طلاق برچیده خواهد شد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اردبیل، اظهار کرد: بهمنظور تقویت بحث قرآنی در بین طلاب و تربیت داور مسابقات قرآنی و نیز بر اساس دستورالعمل مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور، دوره "تربیت ممتحن حفظ و قرائت قرآن کریم" به میزبانی مدیریت حوزه علمیه خواهران اردبیل برای بانوان طلبه استانهای اردبیل، آذر غربی، آذر شرقی، زنجان و گیلان در حال برگزاری است.
وی گفت: استادان این دوره حجتالاسلام عزیزی و خانمها معصومه کریمی و ژاله فیروزی بوده و بیش از ۴۰ نفر از طلاب خواهر استانهای همجوار در آن حضور دارند و زمان برگزاری دوره نیز ۲۱ تا ۲۳ شهریور خواهد بود.