پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 14, 2024
ع

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با اشاره به رسالت علما در حوزه عملی، خاطرنشان کرد: رسالت عملی طلاب، حفظ و صیانت از طلبگی است و باید به‌گونه‌ای سلوک و رفتار داشته باشیم تا شان طلبگی را در جامعه ارتقاء دهیم و باعث شود که مردم به روحانیت اعتماد کنند و برای دین خود به روحانیون و علما مراجعه کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده، امروز در آئین افتتاحیه سال تحصیلی حوزه علمیه استان هرمزگان که در حوزه علمیه حضرت ولی عصر (عج) شهرستان رودان برگزار شد، علم حقیقی را موضوعی دانست که با واقعیت منطبق باشد، اظهار کرد: فرضیاتی که در دنیا مطرح می‌شود و قابل اثبات نیست را نمی‌توان در دایره علم تعریف کرد و علم مجموعه از موضوعات منطبق بر واقعیت نامیده می‌شود.

وی، با ذکر این نکته که ماموریت‌هایی از سوی خداوند بر عهده طلاب قرار گذاشته شده است، بر عنوان کرد: دنبال کردن علم و صدق، همان ماموریت مهمی است که خداوند بر عهده طلاب قرار داده است.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به رسالت طلاب در بعد نظری و عملی، تصریح کرد: درس خواندن برای افزایش دانش و علم برای تقویت مهارت توانایی دفاع از دین، رفع شبهات و پاسخگویی به مسائل و پرسش‌های عموم مردم یکی از ماموریت‌های طلاب در بعد نظری است و بسیاری از عالمان در طول تاریخ این مهم را مهم‌ترین وظیفه طلاب در حوزه نظری می‌دانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با اشاره به رسالت علما در حوزه عملی، خاطرنشان کرد: رسالت عملی طلاب، حفظ و صیانت از طلبگی است و باید به‌گونه‌ای سلوک و رفتار داشته باشیم تا شان طلبگی را در جامعه ارتقاء دهیم و باعث شود که مردم به روحانیت اعتماد کنند و برای دین خود به روحانیون و علما مراجعه کنند.

وی، با ذکر این نکته که رفتار و کردار روحانیون در جامعه اهمیت ویژه‌ای در جذب حداکثری دارد، مطرح کرد: رفتار و سلوک روحانیون و طلاب چه به درست و چه به غلط به پای دین اسلام گذاشته می‌شود به همین جهت باید مجموعه اقداماتی در دستور کار باشد که باعث خوشبینی نسبت به اسلام و طلاب باشد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با بیان این نکته که طلاب و روحانیون باید به سلاح استدلال و علم مسلح شوند، تشریح کرد: جوانان با مسائل و چالش‌های زیادی به حوزه علمیه مراجعه می‌کنند و می‌توان گفت که جوانان وقتی وارد جامعه می‌شود با انبوهی از شبهه روبرو هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با اشاره به جایگاه حوزه علمیه در امر تمدن‌سازی، بیان کرد: تمدن‌سازی دارای ابعاد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است.

وی، ملزومات نرم‌افزاری تمدن‌سازی را معطوف به اقدامات حوزه علمیه دانست و عنوان کرد: ترویج سبک زندگی اسلامی، تقویت اخلاق حرفه‌ای و تقویت معنویت در جامعه و ... نشان دهنده اهمیت سهم حوزه‌های علمیه در تمدن‌سازی است.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت نفوذ تفکر تمدن‌سازی در بطن جامعه، تصریح کرد: اندیشه‌ تمدن‌ساز که جامعه را به سمت تمدن‌سازی سوق می‌دهد باید توسط حوزه‌های علمیه در جامعه گسترده شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تمام ارکان و بخش‌های جامعه در تحقق تمدن نوین اسلامی نقشی بر عهده دارند، افزود: حوزه علمیه نقش مهمی در ایجاد و گسترش اندیشه تمدن‌ساز بر عهده دارد و مهم‌ترین وظیفه و راهبرد حوزه علمیه را می‌توان امت‌سازی دانست.

وی، ضمن تاکید بر این نکته که حوزه علمیه در بخش‌های مختلف به کمک حاکمیت بیاید، مطرح کرد: حوزه‌های علمیه در بخش‌های مختلف از جمله موضوعات مرتبط با فقه حکمرانی برای کمک به نظام اسلامی باید وارد میدان شوند و در بخش‌هایی که نظام اسلامی نیاز به کمک دارد از سوی حوزه علمیه از طریق انجام پژوهش و تحقیق‌های مختلف پاسخ داده شود.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha