به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجتالاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، امام جمعه تبریز در این دیدار با آسیبشناسی مشکلات فرهنگی، گفت: در بحث فرهنگی، مشکل نرمافزاری نداریم؛ اما باید زمان شناس باشیم.
وی، عدم ورود حوزه در زمینههای تربیتی و تعلیم را از جملهی آسیبها عنوان کرد و گفت: عدم توجه به زمان شناسی سبب شد تا نتوان برخی مسائل پیش آمده در این خصوص را مدیریت کرد. در مسائل تربیتی جایگاه معلم بسیار مهم و اساسی است و محوریت نیز باید باشد؛ بهتر است معلمان بحثهای اساسی و دینی را در اولویت قرار دهند.
وی با بیان اینکه همراهی حوزه در مسائل تربیتی به تنهایی راهگشا نیست، افزود: ضرورت دارد در خصوص مسائل تربتی، برنامهریزی اصولی صورت گیرد و از ظرفیت های موجود، حداکثر استفاده به عمل بیاید.
امام جمعه تبریز، متذکر شد: حوزه نیز باید در امور تربیتی نوجوانان طلبه متخصص تربیت کند چراکه با این حجم از جنگ نرم اکتفا به معلم و مربی پرورشی کافی نیست.
حجت الاسلام والمسلمین نیکزاد دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش نیز در این دیدار ضمن تسلیت شهادت سید مقاومت با اشاره به برنامه ها و کار ویژه های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گفت: محور فعالیت های فرهنگی و دینی این دو نهاد مهم تعلیم و تربیتی است و قطعا با تدبیر و رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی شاهد تحولات بیش از پیش در برنامه های تربیتی خواهیم بود.
حجت الاسلام والمسلمین نیکزاد در ادامه با تاکید بر نقش حوزه و روحانیت در برنامه های تربیتی گفت : ارتباط حوزه و شبکه عظیم و بی نظیر فرهنگیان موجب اثرگذاری بیشتر و رشد هویت اسلامی در سطح جامعه می شود.
مسعود سعادتی، مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز، افزایش جذب دانشآموزان در رشتههای معارف اسلامی و برگزاری جلسههای مشترک حوزه و آموزش و پرورش به ویژه پس از برگزاری مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز در حوزه علمیه بناب را از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه، عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری نزدیک به ۶۰۰ دانشآموز در مدارس معارف اسلامی مشغول به تحصیل شدهاند که نسبت به سال گذشته در حدود ۱۰۰ نفر افزایش یافته است.
نظر شما