سه‌شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳ |۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Oct 8, 2024
هاشمی

حوزه/ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «طرح فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها به تکلیف قانونی تبدیل شده؛ آن را دنبال می‌کنیم. اما معتقدیم که این برنامه نیازمند بازنگری است؛ چراکه باید در این زمینه، به‌صورت واقع‌بینانه، ظرفیت‌ها و نیازهای مشترکان موردتوجه قرار بگیرد.»

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات در دیدار با فعالان بخش خصوصی صنعت ارتباطی درباره آینده طرح توسعه زیرساخت‌های ارتباطی مبتنی بر فیبر نوری گفت: با توجه به اینکه طرح فیبر نوری منازل و کسب و کارها به یک تکلیف قانونی تبدیل شده است، آن را دنبال می‌کنیم، اما معتقدیم که این برنامه نیازمند برخی بازنگری‌هاست، چراکه باید در این زمینه، به صورت واقع‌بینانه، ظرفیت‌ها و نیازهای مشترکان مورد توجه قرار گیرد.

وزیر ارتباطات، جذب سرمایه برای افزایش حجم اقتصادِ بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را ضروری دانست و تاکید کرد که این اتفاق بدون فراهم کردن پیش نیازها امکان پذیر نیست.
هاشمی گفت: باید برنامه‌ای طراحی شود تا بدون اعمال فشار اقتصادی بیشتر بر مردم، سبد سرمایه گذاری این بخش بزرگ‌تر شود.

وزیر ارتباطات بر اهمیت برگزاری جلسات مستمر و جمع‌بندی نظرها و پیشنهادها در این حوزه از سوی بخش خصوصی تاکید و ابراز امیدواری کرد با همکاری همه فعالان بخش خصوصی صنعت مخابرات، زمینه بهبود وضعیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور فراهم شود.

هاشمی در این نشست پس از شنیدن دیدگاه‌های مطرح شده از سوی نمایندگان بخش خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دغدغه فعالان بخش خصوصی صنعت، تا جایی که ممکن است با اولویت گذاری مشخصی که حتما با حضور آنها جمع بندی می‌شود، به صورت جدی دنبال می‌ شود.

هاشمی در این نشست، میزبان اعضای سندیکای مخابرات ایران؛ کانون هماهنگی فاوا؛ اتحادیه مشاوران، پیمانکاران و صادرکنندگان صنعت مخابرات؛ سندیکای افتا؛ انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های تولیدی دانش بنیان فاوا؛ انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های فناوری هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال؛ سندیکای شرکت‌های شناسایی و مکانیابی رادیویی؛ انجمن شرکت‌های نرم افزاری و اتحادیه شرکت‌های حفاظت الکترونیک بود.

در ابتدای این نشست، عده‌ای از شرکت کنندگان به نمایندگی از صنف، اتحادیه، سندیکا و انجمن خود به بیان نقطه نظرات، دغدغه‌ها و درخواست‌های خود پرداختند که جلوگیری از واردات کالاهایی که در کشور تولید می‌شود، فعال کردن ظرفیت کارگروه اقتصاد دیجیتال به منظور از میان برداشتن موانع پیش‌روی فعالان این حوزه، تعیین اولویت‌های وزارت ارتباطات با هدف تنظیم برنامه‌های فعالان بخش خصوصی از جمله مهمترین این اظهارات بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha