پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
ویژه برنامه طلای عاقبت بخیر

حوزه/ ویژه برنامه «طلاهای عاقبت به خیر» در راستای کمک به جبهه مقاومت و مردم لبنان در جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، ویژه برنامه «طلاهای عاقبت به خیر» از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها همزمان با ششمین نشست بصیرت افزایی در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

در این برنامه، اساتید، طلاب و کارمندان جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها و جمعی از بانوان مسئول استان قم حضور داشتند و در کمک به جبهه مقاومت مشارکت کردند.

خانم دادخواه، مادر شهید امنیت حسن مختارزاده که به عنوان مهمان ویژه در این برنامه حضور داشت، به دوران دفاع مقدس اشاره کرد و با بیان اینکه تاریخ در حال تکرار است، اظهار کرد: پایداری و مقاومت از مادران و پدران به ما ارث رسیده و ما باید از آن حفاظت کنیم.

مادر شهید مختارزاده یادآور شد: آن زمان، فضای مجازی و امکانات نبود، اما ما با امکانات اولیه توانستیم فرهنگ ساز شویم و فرهنگ پایداری و مقاومت را به سراسر جهان گسترش دادیم.

وی با اشاره به اینکه در آستانه سالگرد شهدای امنیت هستیم، به برخی ویژگی های شهید حسن مختارزاده اشاره کرد و به بیان خاطراتی از این شهید والامقام پرداخت.

مادر شهید مختارزاده با بیان اینکه شهدا همان طلای ناب بودند، خاطرنشان کرد: شما جوانان موتور محرکه نظام هستند پس قدر خود را بدانید و در جهت تحقق اهداف والای نظام بکوشید.

در این برنامه، سمیه خردمند نویسنده کتاب «ام علا» و طلبه شاعر جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها نیز حضور داشت که به معرفی کتاب تألیفی خود به نام «امّ علا» پرداخت و اظهار کرد: کتاب «امّ علا» که توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده، روایت زندگی امّ الشهداء خانم فخرالسادات طباطبایی که مادر چهار شهید، همسر شهید، خواهر شهید و مادر همسر شهید است.

خردمند بیان کرد: امّ علا بانویی ایرانی الاصل است که در نجف به دنیا می آید و در سن سیزده سالگی با آیت‌الله سید حسن قبانچی که یکی از شاگردان ممتاز پدرش سید محمد جواد طباطبایی تبریزی بود ازدواج می‌کند. بانویی که 18 فرزندش را در خانه‌ای شصت متری بزرگ کرد. مزار این بانوی بزرگوار در حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها است.

طلبه شاعر و نویسنده جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه یکی از اشعار خود را که درباره جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه بود، سرود.

در این مراسم، اساتید، طلاب و کارمندان جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها به اهدای طلاهای خود پرداختند که این طلاها به مرور بر روی تابلوی «راه نصرالله» نصب شدند.

طلاب بین الملل جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز پول های کشور خود را برای کمک به جبهه مقاومت اهدا کردند.

در این برنامه همچنین تعدادی اقلام مورد نیاز مانند پتو، مواد غذایی و وسایلی برای کودکان از سوی خانواده بزرگ جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها جمع آور شد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha