به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی، رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه در نشست صمیمی با طلاب حوزه علمیه امام صادق علیه السلام کرج، ضمن تشکر از مدیریت و کادر حوزه از حضور در این مراسم ابراز خرسندی نمود و با بیان آیه شریفه «لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه» ابراز داشت: رمز بیان اسامی پیامبران در قرآن معرفی الگو است زیرا انسان ذاتا الگو پذیر است.
وی ادامه داد: هر شخص در رفتار خودش از الگویی پیروی می کند، حتی وجود مبارک امام زمان علیه السلام نیز می فرماید: «ان لی فی ابنه رسول الله اسوه حسنه»، لذا طلابی که راه انبیاء و علما را در پیش دارند، برای برپایی حوزه ای که بناست الگو باشد و الگو معرفی کند، زحمت فراوانی را متحمل شوند.
حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در ادامه شاخصه های الگو را در سه مولفه، مباحث نظری، مباحث روحی و روانی، مباحث اخلاقی مطرح نمود و برای هر مولفه چند شاخص بیان نمود.
وی به بیان شاخص های مولفه نظری از جمله علم آموزی مخاطب شناسی آشنایی با زبان های رایج دنیا و مباحث علوم انسانی پرداخت و در مباحث روحی و روانی گفت: داشتن اخلاص، نصیحت و خیر خواهی، محبت و دلسوزی و خوشبین بودن از مهمترین شاخص ها است.
رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه، شاخص های مولفه مباحث اخلاقی را هماهنگی بین گفتار و عمل، شرح صدر و عفو و گذشت دانست و افزود: امیدواریم با رعایت این مولفه و شاخص ها و استعانت از خداوند متعال بتوانیم منشأ خیر برای خود و جامعه باشیم.
وی در بخش دوم سخنان خود ضمن تبیین عملکرد مرکز و طرح هدفمندی خدمات اظهار داشت: طلبه ای که در شئون تحصیل، تدریس، تحقیق و تبلیغ زحمت بیشتری بکشد از حمایت بیشتری برخوردار خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی با اشاره به مأموریت مرکز خدمات حوزه، افزود: طلاب در حال تحصیل صاحب استعداد های بالایی هستند قابلیت این را دارند که وقتی به سطح 4 حوزه برسند توان اداره زندگی خویش چه در قالب تدریس، پژوهش و یا امام یک مسجد و محل را داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در پایان بیان داشت: امتیاز بالای برخی طلاب در سامانه سخا، نشانه تلاش علمی آنها است.
انتهای پیام
نظر شما