به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، در این تور بازدید«راویان دانش» که به همت دبیرخانه پنجمین جشنواره فیلم دینی اشراق با همکاری استارتاپ مدیاپ مجری جایزه عینی سازی علوم انسانی و دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد هدف، بازدید از مراکز علوم انسانی به منظور ایده پردازی حول سوژه های علمی ویژه فیلمسازان و فیلمنامه نویسان بود و آقای محمد سلیمی بنیانگذار و مدیر استارتاپ مدیاپ و مجری جایزه عینیسازی علوم انسانی جشنواره بینالمللی فیلم اشراق به تبیین اهداف برگزاری این تور پرداخت.
سلیمی در حاشیه برگزاری این تور در سخنانی گفت: جایزه عینیسازی علوم انسانی یکی از بخشهای زیرمجموعه این جشنواره فیلم است نکته قابل توجه دیگر، درباره چیستی جایزه عینیسازی علوم انسانی است و این است که این جایزه به چه کسی اهدا میشود و چه ویژگیهایی دارد.
مدیر استارتاپ مدیاپ بیان کرد: این جایزه برای تشویق فیلمسازانی است که سوژه فیلمهایشان را از رشتههای علوم انسانی گرفته باشند فضای رشته علوم انسانی که گفته میشود؛ یعنی کتاب، مقاله، پایاننامه و یا حتی یافتههایی از این رشته باشد که فیلمسازان آن را سوژه فیلم خود قرار داده باشند و براساس آن، مستند، داستان و انیمیشن ساخته باشند.
مجری جایزه ویژه عینیسازی علوم انسانی گفت: فیلم داستانی ـ مستند، فیلمنامه ـ طرح مستند، نقد فیلم حوزه علوم انسانی و پژوهش فیلمنامه، قالبهایی است که علاقهمندان میتوانند در این بخش از جشنواره فیلم دینی اشراق شرکت کنند.
وی با بیان اینکه آثاری که در جایزه عینیسازی علوم انسانی شرکت میکنند باید سوژه آنها برگرفته از پژوهشهای یکی از رشتههای علوم انسانی باشد، بیان کرد: آثار شرکتکنندگان باید تبیین یک نظریه یا مفهوم علمی باشد.
سلیمی در پایان سخنان خود گفت: آثار شرکتکننده باید تلاشی برای پاسخ به یک مسئله به روش علمی باشد یا کاربرد عملی یک دستاورد علمی باشد.
در ادامه این تور میزگرد علمی با موضوع «روایت های علم؛ از تئوری تا تصویر» با حضور تنی چند از اساتید وپژوهشگران صاحبنظر در این عرصه در تالار شهید بهشتی دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد.
انتهای پیام
نظر شما