دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
خواهران طلبه، طلایه‌دار مکتب اسلام و زمینه‌ساز ظهور هستند

حوزه/ مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: بیش از ۵۰ نفر از سربازان مهدوی را بانوان تشکیل می‌دهند که نقش بسزایی را در زمینه‌سازی ظهور حضرت ایفا می‌کنند و از آن‌جایی که جانشینان حضرت صدیقه‌کبری(س) طلاب خواهر هستند، وظایف ویژه‌ای نسبت به این موضوع خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، در مراسم طلیعه طلاب خواهر جدیدالورود استان قم، ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) عنوان کرد: حضرت زینب سلام الله علیها نمونه فاخر و کامل یک زن تربیت شده مکتب اسلام است.

وی بیان کرد: بی‌شک مسیر انقلاب امام‌ حسین(ع) به رسالت انبیاء الهی منتهی می‌شود، با وجود این حجم از دشمنان و گذشت زمان مشاهده می‌بینیم که سخنان حضرت(ع) در تمام جامعه فراگیر شده است و امروزه این فراگیری به وجود بانوان تأثیرگذار در جهت مثبت و منفی برمی‌گردد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: اگر بانوانی همچون حضرت خدیجه‌کبری(س) و مادر حضرت موسی(ع) در جامعه و بانوانی مانند حضرت فاطمه‌زهرا(س) در تاریخ اسلام نبودند، امروزه چنین تأثیرپذیری و افتخاری با وجود تمام تخریب‌هایی که رسانه‌های پروپاگاندای غربی علیه زنان انجام می‌دهند، نصیب بانوان ما نمی‌شد.

وی افزود: دختران من، امروز از جایگاه خودتان دفاع کنید و ترس و واهمه‌ای به خود راه ندهید، پیامبر گرامی اسلام در طول ۲۳ سال تلاش شبانه‌روزی برای تبلیغ و ترویج اسلام متحمل سختی‌های بسیار زیادی شدند، زمانی که حضرت خدیجه(س) با پیامبر(ص) ازدواج کردند مورد تحریم و طرد زنان مکه قرار گرفتند که دلداری‌های حضرت فاطمه‌زهرا(س) در حال جنینی، موجب مرهم دردهای ایشان واقع شد.

وی با توجه به آیه ۲۳ سوره شوری (قُل لَّا أَسْأَلُکُمْ عَلَیهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَی)، مطرح کرد: از آنجایی که حضرت خدیجه(س) نزدیک‌ترین دوست و یار پیامبر گرامی اسلام تلقی می‌شد، همه زحمات و فداکاری‌های پیامبر در وجود آن بانو خلاصه می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل اظهار کرد: شما طلاب خواهر سربازان مهدی و نماینده شهر مقدس قم هستید، بنابراین وضعیت تحصیلی شما از آنجایی که در شهر علم و تمدن حضور دارید و از اساتید برجسته بهره‌ می‌برید، نسبت به طلاب دیگر استان‌ها که از وجود اساتید افضل محروم‌اند، متفاوت است و به تبع سطح انتظارات و توقعات از شما نسبت به طلاب مناطق دیگر بیشتر خواهد بود، بدین منزله که اگر عمل قبیحی از شما سر بزند به پای اسلام نوشته خواهد شد.

وی با اشاره به نقش بانوان طلبه، افزود: اگر تبیین‌گری، روشنگری و تصویری درستی از حقایق صورت نگیرد، مجاهدت به معنای واقعی محقق نخواهد شد، این اهداف در سایه تلاش شما به وقوع خواهد پیوست، اگر فرصت‌سوزی شود و چنین موقعیت‌هایی به تاراج رود، مضاف بر آن‌که سرمایه عمرتان از دست می‌رود، عده‌ای کثیری از جامعه نیز نعمت دانستن حقایق را از دست می‌دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: امروز، نقش آفرینی بانوان در میدان رزم است، اگر به سیره معصومین(ع) به‌ویژه حضرت خدیجه، حضرت فاطمه‌زهرا(س) و حضرت زینب(س) مراجعه کنیم، بازتاب زحمات و مجاهدت‌های آنان در راه اسلام را مشاهده می‌کنیم که اگر این تلاش‌ها نبود، قطعا پیام واقعه کربلا و عاشورا به ما منتقل نمی‌شد و به‌تبع اگر همسران شهدا و ایثارگران فداکاری نمی‌کردند، امروز اسلام نیز پیروز میدان نبود.

وی ادامه داد: اینکه امروز زنی پشت تراکتور می‌نشیند و به عنوان الگو مطرح می‌شود، هنر نیست زیرا هدف از خلقت زن این قهرمان‌بازی‌ها نبوده بلکه قهرمانان واقعی بانوانی مانند همسر شیخ زکزاکی رهبر شیعیان آفریقا هستند که ۶ فرزند خود را تقدیم راه اسلام کرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل در پایان گفت: بیش از ۵۰ نفر از سربازان مهدوی را بانوان تشکیل می‌دهند که نقش بسزایی را در زمینه‌سازی ظهور حضرت ایفا می‌کنند و از آن‌جایی که جانشینان حضرت صدیقه‌کبری(س) طلاب خواهر هستند، وظایف ویژه‌ای نسبت به این موضوع خواهند داشت.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha