به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نشست علمی با موضوع «بررسی سیره عملی امام خامنهای در مطالعه و کتابخوانی» در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) بم برگزار شد.
در این نشست خانم شهبازی استاد حوزه، اظهار داشت: در نگاه مقام معظم رهبری مطالعه و کتابخوانی از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید یکی از ارکان زندگی خانوادهها و جامعه اسلامی باشد.
وی تصریح کرد: متاسفانه وضعیت کتابخوانی در کشور ما مطلوب نیست و بارها مقام معظم رهبری ناراحتی خود را از این مسئله ابراز نمودهاند و فرمودند: «امروز کتابخوانی و علم آموزی نه تنها یک وظیفه ملی، بلکه یک واجب دینی است.»، مقام معظم رهبری برای کتابخوانی اهمیت زیادی قائل هستند به طوری که شخص ایشان یکی از کتابخوانهای حرفهای هستند، در طول شبانه روز نیزحداقل یک کتاب ۲۰۰ تا ۳۰۰ صفحهای را مطالعه میکنند، یعنی به غیر از مطالعات علمی و واجب روزانه، یک کتاب دیگر هم مطالعه میکنند.
خانم شهبازی در مورد سیره عملی مقام معظم رهبری اظهارداشت: مدیریت زمان و برنامهریزی؛ مهارت تندخوانی؛ استفاده از زمانهای آزاد؛ از سیره عملی مقام معظم رهبری میباشند.
وی ابراز کرد: یکی از ویژگیهای استثنایی رهبر معظم انقلاب، اطلاعات و علم ایشان در موضوعات مختلف است که مرهون مطالعه در زمینههای مختلف و اهمیت به کتابخوانی است.
استاد حوزه، مطالعات مقام معظم رهبری را دو نوع دانست و تصریح کرد: اولین نوع مطالعه روزانه است که شامل مطالعه علمی، مطالعه حوزوی، نظامی و سیاسی میباشد و دومین نوع مطالعه، مطالعه پیش از خواب و مطالعه سبک است.
انتهای پیام. /