حمید حسینخانی کارگردان تئاتر در گفتوگو با خبرگزاری حوزه درباره نمایش جدید خود «سفیران عشق» اظهار کرد: در این نمایش تلاش کردم به فرهنگ بومی و ملی کشورمان در گذر تاریخ توجه کنم. این فیلم جایگاه موضوعات و باورهای ایمانی را در ۷۰۰۰ سال تمدن ایران مورد توجه قرار میدهند.
وی افزود: در این کار به نوعی به فرهنگ مقاومت و دفاع نیز اشاره میشود، برای همین در انتهای قصه میبینیم که داستان به دفاع مقدس پیوند میخورد. در بخشهایی از این نمایش به بمباران شهر کاشان در ایام جنگ اشاره میشود. در این نمایش ۱۲۰ بازیگر و هنرور حضور دارند. این نمایش را باید یکی از کارهای عظیم میدانی در حوزه تئاتر نامید.
حسینخانی با تاکید بر اینکه در این کار به روی مشترکات ادبی نیز توجه شده است، گفت: به واسطه این اثر روی اشتراکات ادبی نیز توجه شده است. یعنی به کارکرد ادبیات در بحث مقاومت اشاره میشود. در این سرزمین قهرمانانی که در اشعار و ادبیات ایرانی اسطوره شدهاند به نوعی فرهنگ مقاومت را تبلیغ میکنند. تمام تلاشم بر این امر استوار بوده که مضمون مورد نظرم را در لایههای قصه بیان کنم.
وی با تاکید براینکه زبان هنر یک زبان ملموس برای تمام مخاطبین است، گفت: ما بارها با اتفاقات متعدد فرهنگی قصد جلب نظر تمام اقشار مردم را داشتهایم اما در این میان گونه نمایش و هر نمایشی که تاریخ پرفراز و نشیب یک شهر را برای مخاطب روایت میکند، هم برای او یک نوع احساس غرور ایجاد میکند یعنی ما وقتی با مخاطبینمان صحبت میکنیم آنها از این اتفاق خیلی راضیاند که تاریخ شهرشان و مفاخر و بزرگانشان که شاید هیچ شناختی از آنها نداشتهاند را میشناسند، این نقطه اصلی ما در این نمایش است.
این کارگردان در انتها تصریح کرد: در بخش ایران شاهد تاریخ غنی در مسائل دینی- مذهبی، علمی و فرهنگی هستیم و مخاطب حتماً با این قصهها همزادپنداری میکند و خیلی راحت با زبان هنر میتوان با مخاطب حرف زد و مخاطب خیلی راحتتر حرف ما را میپذیرد به ویژه در حوزه موضوعات دفاع مقدسی این راهکار (هنر) میتواند نتیجه بخش باشد.
انتهای پیام