به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام محمد پُردل امام جمعه شبانکاره ظهر امروز در خطبههای نمازجمعه با بیان اینکه جوانی جمعیت و فرزندآوری یکی از موضوعات مهم پیش روی جامعه است، اظهار داشت: اگر مراقبت نشود جامعه در آینده دچار مشکلات و خطراتی خواهد شد، پیشبینیهای آماری گویای این است که با این روند کاهشی جمعیت کشور، تا سال ۱۴۲۰ سطح باروری ایران به سطح جانشینی افزایش نخواهد یافت و جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰، به ۷۳ میلیون نفر با ۳۹ درصد سالخورده کاهش مییابد.
وی افزود: در این صورت کشور با مسائل و چالشهای گوناگونی روبهرو خواهد شد که مهمترین آنها چالشهای جمعیتی، فرهنگی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی امنیتی است.
امام جمعه شبانکاره عنوان کرد: همه ما خطرات چالشها و پیامدهای جمعیت را میدانیم اما بحث تشکیل خانواده و فرزندآوری مستلزم آماده بودن شرایط است، آیا با گرانیهای سر به فلک کشیده طلا، مسکن، اجناس و کالاها مگر میشود تشکیل خانواده داد؟ بله ازدواج آسان خوب است، سادهزیستی خوب است، کم توقعی از مخارج زندگی خوب خوب است، مهمتر از آن توکل به خداوند متعال خوب است.
حجت الاسلام پُردل ادامه داد: وقتی یک جوان این شرایط گرانیها را میبیند، میترسد سراغ ازدواج و تشکیل خانواده برود، لذا دولت و مجلس باید شرایطی را برای ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان مهیا کنند.
امام جمعه شبانکاره گفت: یکی از مهمترین شبهاتی که درباره طوفانالاقصی مطرح میشود این است که چرا حماس چنین حرکتی را شروع کرد؟ با این همه خسارت جانی و مالی آیا باز هم طوفانالاقصی توجیهپذیر است؟ آیا شهادت نزدیک به ۵۰ هزار انسان قابل پیشبینی بود؟ اگر نبود چرا چنین حرکتی آغاز شد و اگر بود آیا این هزینه سنگین انسانی برای طوفانالاقصی منطقی است؟ آثار حوادث مهم را نیز نباید مقطعی دانست، اغلب رویدادهای مهم نتایج بلند مدت دارند که اتفاقا آثاری که در تحولات آینده دارند معمولا مهمتر از آثار مقطعی و زودگذر است.
وی تصریح کرد: سنتها و حکمتهای الهی را در بطن حوادث باید شناسایی کرد، قواعد الهی در جهان هستی در حال اجرا است و یک نمونه بارز حوادث تاریخ قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است که در آن زمان خیلیها خورده گرفتند، انتقاد کردند و نق زدند که چرا امام حسین(ع) این کار را کردند و باعث کشته شدن اصحاب و یاران و فرزندان و اسارت خانواده خود شدند، اما نتیجه این قیام چی شد، اسلام زنده شد، نام امام حسین(ع) برای همیشه در تاریخ ماندگار شد و الگویی برای جوامع اسلامی شد.
امام جمعه شبانکاره، بیان کرد: درخواست و مطالبه مردم بخش شبانکاره که بارها از تریبون مقدس نمازجمعه بیان شد، ساخت و راهاندازی درمانگاه تأمین اجتماعی شبانکاره بوده است.
وی اظهار کرد: این درمانگاه یادگار خود آقای سالاری مدیرعامل تامین اجتماعی کشور برای مردم بخش شبانکاره بود که متأسفانه بعد از او بر زمین ماند و با کوتاهی برخی مدیران در استان، رها شده است.
وی خطاب به رئیس سازمان تأمین اجتماعی گفت: امیدوار هستیم این خواست و حق مسلم مردم بخش شبانکاره را به نتیجه برسانید و با ساخت و راهاندازی این درمانگاه دل مردم بخش را شاد کنید.
انتهای پیام/
نظر شما