دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
اثرگذاری مجمع فعالان رسانه در حکمرانی مجازی

حوزه/ نامزد شورای مرکزی مجمع فعالان رسانه و فضای مجازی حوزویان خراسان، تشکیل مجمع فعالان رسانه و فضای مجازی را در حکمرانی مجازی ضروری عنوان و آن را در راستای هویت جمعی و تقویت هویت فردی مؤثر خواند.

حجت‌الاسلام حسین ادبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد در خصوص راه‌اندازی مجمع فعالان رسانه و فضای مجازی حوزویان خراسان، گفت: کنار هم بودن، باید فایده‌ای اضافه بر فعالیت فردی ایجاد کند؛ لذا تشکیل مجمع از این جهت کار بسیار ضروری و مهمی است که باعث ایجاد هویت جمعی و تقویت هویت فردی خواهد شد.

وی در خصوص فعال کردن ارزش افزوده مجمع توضیح داد: باید نگاه کلان به این مسئله داشت؛ نگاهی که نقش‌آفرینی مجمع را در حد تصمیم‌سازان حکمرانی مجازی بالا ببرد، و ما باید بتوانیم در تصمیمات شورای عالی فضای مجازی، مجلس، دولت و به ویژه وزارت ارتباطات، و تمام نهادهای تصمیم‌گیرنده در فضای مجازی اثرگذار باشیم.

نامزد شورای مرکزی مجمع فعالین رسانه و فضای مجازی حوزویان خراسان ادامه داد: بنده به‌عنوان مدیر مدرسه علمیه مجازی وظیفه خود و مجمع می‌دانم که مسیر تحصیل و کسب مدرک علمی اعضاء را با توجه به نوع فعالیت هموار نمایم و این امر، کاملا قابل تحقق است کمااینکه برای برخی از اعضای مجمع آغاز شده است.

حجت‌الاسلام ادبی با بیان اینکه مجمع باید بتواند افراد خود را به افراد مرجع تبدیل کند، چراکه فعالان مجازی حوزه نباید در اندازه چندهزار دنبال کننده محدود بمانند، گفت: مجمع باید به گروه مرجع و افراد آن به افراد مرجع(سلبریتی) تبدیل شوند، تا در فضای بکر و خالی حکمرانی مجازی به عنوان‌ یک نهاد حوزوی اثرگذار باشد.

وی با تأکید بر اینکه مجمع باید برای اعضای خود، نقش حمایتی داشته باشد و این حمایت در بخش‌های مادی و معنوی به‌گونه‌ای باشد که اعضای مجمع بتوانند با اعتماد کامل، اهداف خود را در آن محقق ببینند، تصریح کرد: انجام عملیات‌های سریع، نیازمند امکانات و در نظر گرفتن جوانب کار است‌؛ لذا مجمع می‌تواند از هویت جمعی خود در این زمینه استفاده کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha