پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
قتل عام کودکان فلسطینی و نسل کشی رسمی آنها برای همۀ جهانیان نگران کننده است

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ساجد علی نقوی گفت: باید اقدامات مؤثرتری برای محافظت از کودکان در برابر کار اجباری و آزار روحی و جسمی انجام شود. کودک باید به گونه ای تربیت شود که به عضوی عالی در جامعه تبدیل شود و سپس جوانان تربیت شده نقش اساسی در بهبود جامعه داشته باشند.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ساجد علی نقوی در پیامی به مناسبت روز جهانی کودک گفت: اسلام نه تنها یک دین، بلکه یک آیین‌نامه کامل زندگی است که در همۀ ابعاد مربوط به بشریت راهنمایی کرده است، و برای هر جنبه از زندگی و تربیت معنوی و اجتماعی آن برنامه مناسبی تدوین کرده است.

قتل عام کودکان فلسطینی و نسل کشی رسمی آنها برای همۀ جهانیان نگران کننده است


این کارشناس برجسته دینی پاکستانی تصریح کرد: اسلام دستورات ویژه ای در تربیت فرزندان صادر کرده است تا جامعه بر پایه سالم بماند.
وی در ادامه افزود: جهان از یک سو روز جهانی کودک را جشن می گیرد، از سوی دیگر هزاران کودک توسط نیروهای صهیونیست و امپریالیست کشته شدند.
رئیس شورای علمای شیعه پاکستان با ابراز نگرانی گفت: نقض حقوق بشر در غزه و لبنان انجام می شود اما متأسفانه به نظر می رسد سازمان ملل نمی تواند جلوی جنایات اسرائیل بر این کودکان مظلوم را بگیرد.
حجت الاسلام سید ساجد نقوی بیان کرد: برای مصون ماندن کودکان از کار اجباری و آزار روحی و جسمی باید اقدامات بیشتر و موثرتری انجام شود.
وی توضیح داد: فرزندان آینده ملت هستند که برای آنها تعلیم و تربیت بهتر ضروری است. در کنار قرآن کریم در مورد کودکان، احادیث فراوان وجود دارد که بشریت را در این زمینه راهنمایی می کند.
در حدیثی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) بر تربیت فرزندان خود در عرصه های مختلف زندگی تأکید داشتند و همچنین در آن بر رفتار خوب با والدین، ادب و فرهنگ و آموزش اسب دوانی، شتر دوانی، تیراندازی (وسایل دفاعی و آموزشی)، شنا (وسایل ایمنی زندگی) تأکید شده است.
در کنار این اصل نحوه تربیت کودک از سن ۷ سالگی تا ۲۰ سالگی نیز گفته شده تا کودک به عضوی عالی در جامعه تبدیل شود و جوانان آموزش دیده نقش اساسی در بهبود جامعه داشته باشند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha