به گزارش خبرگزاری حوزه از مازندران، خانم سامره داجلری معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) شیرود، در نشست بصیرتی سیاسی با موضوع پدافند غیر عامل در جمع طلاب این مدرسه اظهار داشت: قدمت پدافند عامل و غیرعامل به اندازه تاریخ زندگی بشر است که با پیدایش تمدنها، انسانها با استفاده از وسایل اولیه دفاعی مانند سپر، برج، شمشیر و نیزه از امنیت و جان قوم و قبیله خود دفاع میکردند، در آن زمان نیز ساخت دروازههای محکم و کندن چاههای عمیق و یا حفر خندق در اطراف شهر برای جلوگیری از حملات احتمالی و غافلگیرانه دشمن رواج داشت.
معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) شیرود، ابراز کرد: در مجموع، پدافند مجموعه اقداماتی است که به منظور دفع، خنثی سازی و کاهش تاثیر اقدامات آفندی دشمن و جلوگیری از دستیابی دشمن به اهداف خود انجام میگیرد و معمولا پدافند به دو نوع عامل و غیر عامل تقسیم میشود.
وی تصریح کرد: پدافند غیرعامل در زمان صلح انجام میشود و تمام نمادها، نیروها، سازمانها و مردم عادی میتوانند نقش بسزایی را ایفا و ازهرگونه اقدامات خسارت بار به کشور جلوگیری کنند که باعث ایجاد امنیت و آرامش در جامعه میشود.
داجلری خاطرنشان کرد: پدافند عامل نیز به طور مستقیم با ابزارهای جنگی و نظامی، برای جلوگیری از هر نوع حمله دشمن استفاده میشود.
وی تصریح کرد: از اهداف پدافند غیرعامل میتوان به فرهنگسازی و ایجاد باور عمومی در مورد تاثیر پدافند غیرعامل، ایمن سازی مراکز حیاتی، حساس و مهم کشور، ایجاد امنیت پایدار در توسعه و پایداری زیرساختهای مهم، تولید علم و فناوری در این زمینه اشاره کرد.
انتهای پیام. /
نظر شما