چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
تقوای اعتقادی، عبادی و اقتصادی مورد توجه طلاب باشد

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، با اشاره به اینکه تقوا به سه بخش تقسیم می‌شود، گفت: تقوای اعتقادی، باید به تمام مصادیق غیب اعتقاد داشته باشم، تقوای عبادی، اهل برپایی نماز باشم و  تقوای اقتصادی نیز به بحث معیشتی توجه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با حضور در مدرسه علمیه امام رضا(ع) اهواز نماز صبح خود را در جمع طلاب و فضلای این مدرسه علمیه اقامه و درس اخلاق ویژه طلاب علوم دینی را برگزار کرد.

وی با اشاره به آیه قرآنی "الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ وَیُقِیمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ یُنْفِقُونَ"، اظهار داشت: هنگامی که انسان اشتباهی انجام داده بایستی حتی اگر از کودک مورد نصیحت قرار گرفت آن را بپذیرد، متقی کسی است که حداقل مرتبه یعنی حق پذیری را داشته باشد.

امام جمعه اهواز با اشاره به اینکه تقوا به سه بخش تقسیم می‌شود، گفت: تقوای اعتقادی، باید به تمام مصادیق غیب اعتقاد داشته باشم، تقوای عبادی، اهل برپایی نماز باشم و تقوای اقتصادی نیز به بحث معیشتی توجه داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، ابراز کرد: اگر کسی این سه تقوا را داشته باشد از قرآن کریم می‌تواند استفاده کند و به اندازه‌ای که از هر کدام محروم باشد، از قرآن نیز محروم است.

وی خاطرنشان کرد: برای حضور در حوزه علمیه باید نیت را خالص کرد، اگر برای منصب و جایگاه آمده‌ایم بدانیم که راه را اشتباه آمده‌ایم اما اگر به دنبال مجتهد عامل هستیم راه به درستی آمده‌ایم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان، با تأکید بر اهمیت نماز شب، ادامه داد: نماز شب دارای اثرات بسیاری است و علاوه بر تأثیرات معنوی دارای برکات دنیوی است، در کنار آن نیز خودمان را با محتوای نهج البلاغه و صحیفه سجادیه مأنوس کنیم.

امام جمعه اهواز با اشاره به آیه قرآنی "وَ مَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ"، گفت: اگر منبر می‌رویم برای تبلیغ دین و خداوند متعال باشد و به دنبال دین فروشی نرویم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha