شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴
راه رسیدن به کمالات برگرفته از نظام فکری حضرت زهرا(س)، تشریح شد

حوزه/نشست اخلاقی با عنوان راه رسیدن به کمالات برگرفته از نظام فکری حضرت زهرا(س) در مدرسه علمیه الهیه ساوه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الهیه ساوه نشست اخلاقی با عنوان راه رسیدن به کمالات برگرفته از نظام فکری حضرت زهرا(س) صبح امروز با حضور خانم فائزه سعادت پور از مبلغان این مدرسه علمیه در مصلی امام علی(ع) برگزار شد.

سعادت پور با طرح این سوال که دلیل خلقت ما انسان‌ها چیست؟ هدف ما در زندگی چه چیزی باید باشد؟، اظهار داشت: آیا هدف ما فقط خوردن و خوابیدن و وقت گذرانی است که بعد از آن هم یک زمانی به امر خداوند بمیریم، قطعا این کار، کاری بیهوده است و خداوند هم کار بیهوده انجام نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه رسیدن به کمالات، مساوی است با عبودیت و عبودیت یعنی رسیدن به صفات خداوند، ابراز کرد: حضرت زهرا(س) در کل زندگیشان یک اصلی را داشتند که مثل یک ستون، آجر و مصالح به کمک آن یک خانه کامل و زیبایی را ساخته بودند که دارای امنیت و آرامش بود، حتی این آرامش را به اطرافیانش هم انتقال می‌داد، این اصل در حقیقت همان ملاک رضایت خداوند در زندگی ایشان است که حضرت زهرا با تمام وجود شان عاشق خدا بودند که در رفتار و گفتارشان هم نمایان می‌شود و همه ادوار زندگی ایشان بر محوریت رضایت خداوند بود.

سعادت‌پور اظهار کرد: برای مثال زمانی که حضرت علی(ع) وارد خانه می‌شوند و درخواست غذا می‌کنند و حضرت زهرا می‌فرمایند که ما چند روزی هست غذا نداریم، امام علی میفرمایند که چرا به من اطلاع ندادید و حضرت فاطمه در جواب می فرمایند:(إنی لاستحیی من إلهی، من از خدا خجالت می‌کشم که به شما چیزی بگویم که قادر به تهیه‌ آن نباشید)، در اینجا نفرمود از همسرم خجالت می‌کشم فرمود از خدا خجالت میکشم.

وی ادامه داد: یا در جای دیگر مثل خطبه مسجد که ایشان بیانات خود را با ستایش خدا شروع می‌کنند و همین مسئله باعث شد که ایشان به مقامی برسند که امام حسن عسگری می‌فرمایند (ما حجت خدا بر مخلوقی هستیم و جدشان فاطمه حجت خدا بر ماست).

وی تصریح کرد: سعی کنیم که همه کارهایمان بر محور رضایت خداوند باشد تا هم به سعادت دنیوی و هم به سعادت اخروی برسیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha