یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ |۲۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Dec 1, 2024
کد خبر: 1206391
۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۳
ساوه

حوزه/مدیر مدرسه علمیه الهیه ساوه گفت: حضرت زهرا(س) عبادت، فصاحت و بلاغت، فرزانگی و دانش، معرفت و حکمت، جهاد و مبارزه‌اش، رفتارش به عنوان یک دختر و به عنوان یک همسر، همه شخصیت جامع‌الاطراف فاطمه‌ی زهرا است و این، الگو است، الگوی زن مسلمان.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، مراسم شنبه‌های ام البنینی و به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) امروز با حضور خانم زینب رستم‌پور مدیر مدرسه علمیه الهیه و اساتید و طلاب برگزار شد.

رستم‌پور در رابطه با زندگی حضرت زهرا(س) و هم چنین مقاومت ایشان در زندگی و در برابر دشمنان، اظهار داشت: پس از رحلت پیامبر (ص) با وقوع ماجرای سقیفه در مسیر حکومت اسلامی انحراف بوجود آمد، حضرت زهرا(س) مسأله فدک را که حق مسلم ایشان بود دستاویز قرار دادند تا به وسیله آن چهره واقعی خلیفه آن زمان را برای مردم آشکار کنند.

وی افزود: پس از رحلت پیامبر(ص)، خلیفه حق فدک را از حضرت زهرا(س) سلب کرد. حضرت زهرا (س) خلیفه را مؤاخذه می‌کنند که چرا کارگران مرا از ملک شخصی‌ام که پدرم به من بخشیده بیرون کرده‌ای؟

وی با اشاره به ماجرای فدک، یادآور شد: حضرت زهرا(س) جانش را فدا کرد برای اینکه حکومت به نااهل نرسد، اگر حضرت، همسر امیرالمؤمنین هم نبود، قضیّه همین بود، از شوهرش دفاع نمی‌کرد بلکه از زمامدار به‌حق دفاع می کرد.

مدیر مدرسه علمیه الهیه ساوه تصریح کرد: حضرت زهرا(س) عبادت، فصاحت و بلاغت، فرزانگی و دانش، معرفت و حکمت، جهاد و مبارزه‌اش، رفتارش به عنوان یک دختر و به عنوان یک همسر، همه شخصیت جامع‌الاطراف فاطمه‌ی زهرااست و این، الگو است، الگوی زن مسلمان.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha