دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
یادداشت | شیرین‌ترین تجربه زندگی

حوزه/ سال‌ها منتظر چنین روزی بودم، از همان روزهای ابتدای طلبگی یعنی حدود بیست سال پیش، هر زمان مسئولی برای بازدید به کلاس ما می‌آمد درخواستم پیگیری فراهم شدن دیداری با حضرت آقا بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، لیلا همایون‌فر، نویسنده حوزوی در یادداشتی درباره دیدار مسئولین و نمایندگان جامعه الزهرا (س) با رهبر معظم انقلاب آورده است:

سال‌ها منتظر چنین روزی بودم، از همان روزهای ابتدای طلبگی یعنی حدود بیست سال پیش، هر زمان مسئولی برای بازدید به کلاس ما می‌آمد درخواستم پیگیری فراهم شدن دیداری با حضرت آقا بود و...

سال‌ها در حسرت این دیدار بودم و تصور نمی‌کردم که چنین توفیقی برایم حاصل شود.

یکشنبه بود که متوجه برنامه تشرف محضر حضرت آقا شدم از عمق جان آرزو کردم که نامم در بین اسامی منتخب باشد؛ اما بعید می‌دانستم.

یکشنبه شب، مصادف بود با اولین شب روضه خانه مادری، در مجلس روضه فقط به نیت اینکه مادر نام مرا هم در این لیست جا دهد توسل کردم یا مولاتی یا فاطمه اغیثینی...

وقتی در محضر آقا نشسته بودم و با تمام وجود محو تماشا به سخنان مقتدرانهٔ ایشان گوش جان سپرده بودم به این فکر می‌کردم که نگاه مادرانه حضرت شامل حالم شده وگرنه من کجا و محضر ولی مقتدر زمان کجا...

من با توسل به حضرت زهرا اینجا نشسته‌ام.

 نشاط در وجودم موج می‌زد، اشک در چشم و خنده بر لب، حال و هوایی عجیبی بود

آقا شروع به صحبت کردند «جامعه الزهرا سلام الله علی‌ها پدیده است پدیده بی‌نظیر»

چه افقی منجر به این توصیف می‌شود. آیا جز با نگاه تمدنی چنین ترسیمی محقق خواهد شد.

آقا در ادامه با توجه به تأثیرگذاری بانوان برای خود و دیگران (نفسی و غیری) بر لزوم تحول و روز آمدی در حوزه تاکید نمودند و این مسئله حاکی از آن است که در اندیشه معظم له زنان نه تنها در حاشیه مسائل نیستند بلکه در اکثر موارد، می‌توانند پرچم دار اتفاقات و تحولات بزرگ جامعه باشند.

 لزوم حضور زنان در رسانه و مجامع بین‌المللی، افزایش سطح علمی و معرفتی بانوان به‌صورت حداکثری در جامعه، توصیه به داشتن برنامه برای ازدواج دختران نکات مهم دیگری بود که آقا به‌صورت یک برنامه عملیاتی از مدیران جامعه الزهرا مطالبه داشتند.

یکی دیگر از فرمایشات حضرت آقا که حاکی از عمق نگاه و دقت نظر ایشان در توجه به آسیب‌های اجتماعی است این مطلب بود که آقا فرمودند من توصیه نمی‌کنم زنان برای سخنرانی در مراسم‌ها برای مردان صحبت کنند و در ادامه فرمودند این جدای از بحث تخصصی است.

به نظر می‌رسد حضور مبلغان بانو در برخی هیئت‌ها و سخنرانی در حضور آقایان که به‌تازگی در برخی از شهرها باب شده و در فضای مجازی منتشر، عامل این توجه و توصیه باشد و البته با تکمیل فرمایش معظم له مبنی بر جدا بودن این بحث از مباحث تخصصی و لزوم حضور زنان در رسانه و مجامع بین‌المللی، توجه به پرهیز از هرگونه افراط و تفریط را تأکید نمودند.

برنامه‌ریزی برای تهذیب و پیشرفت روحی و معنوی زنان در جامعةالزهرا (س) در کنار آموزش‌های علمی از نکات برجسته دیگری بود که آقا به آن تأکید نمودند: بانوی برخوردار از اخلاق اسلامی و تهذیب نفس می‌تواند نسل آینده را متحول و تربیت کند.

عصاره فرمایشات معظم له در این جمله کلیدی تجمیع می‌شود که: حوزه‌های علمیه باید برای مسائل مهم جامعه از جمله مسائل اقتصادی، حکمرانی و خانواده نظر داشته باشد.

به عبارت دیگر اگر تهذیب و تحصیل در حوزه مسیر درست خود را طی کند و حوزه روزآمد و متناسب با تحولات عصر خویش حرکت نماید آن زمان می‌تواند با تولید نظریه‌های علمی و ارائه مباحث کارآمد، بانوان و دانش آموختگان خود را در عرصه ملی و بین‌المللی جانمایی کند و گامی بلند در تحقق تمدن اسلامی بردارد.

صحبت‌های حضرت آقا که به پایان رسید با حسرت از اینکه این لحظات ناب در حال تمام شدن است آخرین نگاه‌های خود را به چهره نورانی و مقتدر حکیم فرزانه انقلاب دوخته و چشم بر نمی‌داشتم. آقا در حال ترک اتاق بودند و ما در حال ترک شیرین‌ترین تجربه زندگی.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha