یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
پناهیان

حوزه/ سخنران حرم مطهر بانوی کرامت تصریح کرد: امروز در مورد حجاب نباید مشکلی داشته باشیم، زیرا دشمنان خدا، اسلام و انسانیت به دنبال بی‌حجابی و ابتذال هستند و ما باید درست در مقابل آنها رفتار کنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علیرضا پناهیان در سخنرانی معارفی شام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها در حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه هدف خداوند از امتحان این است که برای بندگان ثابت شود که چه کسی بهتر عمل می‌کند، گفت: فضای امتحان فضای پر نشاطی است و خدا این امکان را برای ما فراهم می‌کند تا از بقیه جلو بزنیم.

وی با بیان اینکه افرادی که به جبهه‌های مقاومت کمک کردند در این مسابقه برنده شدند، افزود: ۹۰ درصد مردم مدینه که در خانه خود نشستند و حضرت زهرا (س) را یاری نکردند قصد و غرضی نداشتند که در مقابل حضرت بایستند؛ بلکه حواسشان نبود که دنیا مسابقه است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه مؤمن همیشه آماده است تا حرکت کند و این مسابقه را ببرد، گفت: افرادی که مسابقه‌ها را درک می‌کنند و می‌برند تعیین‌کننده‌های عالم و تغییردهندگان مسیر عالم هستند؛ وقتی امام خمینی (ره) می‌خواستند انقلاب را هدایت کنند برخی مانع می‌شدند، ولی امام با درکی که داشتند مسیر تاریخ را تغییر دادند.

وی با بیان این که همه ائمه از سختی امتحان‌های آخرالزمان سخن گفته‌اند، گفت: امتحانات آخرالزمان امتحان‌های نهایی است و آخرین فرصت‌ها برای این است که افراد خود را نشان دهند .

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین پناهیان با بیان اینکه در روایت داریم که هر وقت برای فرج دعا کردید از خدا عافیت در فتنه‌های آخرالزمان را بخواهید، ادامه داد: در برخی روایات داریم که اگر برخی از افراد که برای فرج دعا می‌کنند می‌دانستند که چه اتفاقاتی می‌افتد این دعا را نمی‌کردند.

وی با بیان اینکه در زمان حضرت زهرا (س) چند نفر جانی و چند هزار نفر تنبل بودند که آن اتفاقات را رقم زدند، گفت: آن جانیان همیشه هستند؛ ولی مهم آن افرادی هستند که تنبلی کردند و در خانه نشستند، از فرصت‌ها استفاده نکرده و حق را یاری نکردند .

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مردم مدینه فکر نمی‌کردند که نشستن آنها در خانه چه جنایت‌هایی را در طول تاریخ رقم می‌زند، خاطرنشان کرد: امروز هم ما آرزو می‌کنیم که ظهور نزدیک باشد، ولی باید بدانیم که سکوت ما و حمایت‌نکردن ما از دین خدا چه نتایجی خواهد داشت، لذا فرصت‌ها را غنیمت بشماریم.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های امتحانات آخرالزمان شفافیت است به‌گونه‌ای که حق و باطل روشن می‌شود، افزود: اگر ما اخبار را دنبال کنیم می‌بینیم که چه خبر است؛ امروز فضا روشن است و مقام معظم رهبری فرمودند هر طرف که آمریکا ایستاد شما طرف مقابل آن بایستید و هرچه او خواست مخالف آن رفتار کنید.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین پناهیان با بیان اینکه باید ببینیم که دشمن خدا چه می‌خواهد و آن را انجام ندهیم، گفت: ما امروز در مورد حجاب نباید مشکلی داشته باشیم، زیرا مشخص است که دشمنان خدا، اسلام و انسانیت چه می‌خواهند و به دنبال بی‌حجابی و ابتذال هستند و ما باید درست در مقابل آنها رفتار کنیم.

وی با بیان اینکه ۴۰ سال است که یک جریان در داخل کشور تلاش می‌کند دشمن‌ستیزی ما را کم‌رنگ کند، ابراز داشت: ما باید بدانیم که چه کسی از ما چه چیزی می‌خواهد؛ باید از خدا بخواهیم که ما را در امتحانات آخرالزمان جزو افراد عقب‌مانده قرار ندهد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر اینکه اهل‌بیت (ع) همواره دوستان خود را از فتنه‌های آخرالزمان می‌ترساندند، افزود: برخی از اصحاب امام صادق (ع) نگران شدند و از امام پرسیدند که در آن فتنه‌ها باید چه‌کار کنیم؟ حضرت در خیمه‌ای نشسته بودند و پرده خیمه را بالا زدند و نور آفتاب آمد داخل، فرمودند این چیست؟ گفت آفتاب است، حضرت فرمودند امتحانات آخرالزمان سخت است، ولی حق مانند این آفتاب روشن و معلوم است.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • مطلب درست IR ۱۸:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    5 1
    ما ، در مورد حجاب مشکلی نداریم بلکه در برابر بی حجابی تحمیلی از سوی دشمن عبری یهودی و غربی ضد فضیلت‌های ارزشی و الهی مشکل داریم. موضوع رادرست تبیین کنید وگرنه هشدارهای اینچنینی بارها از سوی خیلی کسان دیگر هم گفته شده و تازگی ندارد. راهکار کاربردی عملی ارائه دهید. ‌‌
    • پ ب مطلب درست IR ۱۴:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
      1 1
      من از بیگانگان هرگز ننالم = که با من هرچه کرد آن آشنا کرد. مسئولی که با ایجاد تردید، مانع اجرای قانون می شود ...
    • مصطفی IR ۱۷:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
      1 0
      البته بی حجابی فقط در کشورهای غربی رواج ندارد بلکه در ممالک کمونیستی هم رایج است هر چند در کشورهای اسلامی منطقه هم اختیاری است
    • محمد IR ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
      2 0
      در کشور سلایق مختلف وجود دارد لازم است حکومت بگونه ای رفتار کند که چتری برای تمام سلایق باشد تا از پشتوانه بالایی برخوردار باشد و نظام را در مواقع بحرانی پشتیبانی کنند
    • پ ب محمد IR ۱۰:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۹
      1 22
      رويه تخريب اخلاقي جامعه سليقه قابل تحمل هست؟ انتظار پشتیبانی از ضربه زننده؟ اون هم ضربه به بنیادی ترین نهاد جامعه یعنی خانواده؟
    • پ ب مصطفي IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۹
      0 1
      رواجش امنيت رو افزايش داده يا كاهش؟ حالا كشور مي خواهد شرقي باشد يا غربي يا مسلمان لاييك روش.
  • ؟ IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
    0 6
    دشمن اگر شاهد آری بعضی از گروه های سیاسی نباشد چه می تواند بکند؟
  • چه باید کرد؟ IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
    4 0
    چه خوبست که درباره نقشه های دشمن در زمان و لحظه آنی و به هنگام واکنش نشان بدهیم! چه خوبست که درباره موضوعات مهم درست و اصولی ریشه یابی و درمان داشته باشیم! چه خوبست که روشهای زیبای تبلیغ را در تبیین پدیده دلپسند حجاب به کار ببندیم! چه خوبست به جای حرف اشاره ای و سخن انقطاعی ،موضوع را به صورت روشن و اقناعی تا حصول نتیجه ادامه دهیم! مشکلات با یک بیان تک جمله هرگز حل نمی شوند، بلکه با آموزش و تعلیم و تبیین و تشویق و تنبیه فکری و بیان کافی به نتیجه می رسند!
  • محمود IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
    1 0
    باید از تجارب کشورهای اسلامی دیگر استفاده کرد
    • پ ب محمود IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
      0 0
      البته تجارب تلخي كه نبايد تكرار كنيم.
  • مصطفی IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
    1 15
    بی حجابی تبعات زبادی بدنبال دارد از جمله کم ابی و گران ارزاق
    • پ ب مصطفي IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
      0 1
      كليت ندارد، لذا اگر در بلاد کفر یا بلاد اسلامی تابع کفار، علی رغم بی حجابی شاهد باران و ... هستیم، علل دیگری دارد، مثل واگذاری آنها به حال خودشان تا عقوبتشان در آخرت افزون گردد.
  • سینا IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
    0 0
    پوشش یک موضوع عرفی است که بسته به فرهنگ و اداب و سنن جوامع دارد و در گدر زمان بسته به تعییر ذائقه جامعه امری متعیر است اگر به پوشش زنان و مردان در زمان قاجار بنگریم با انچه امروزه در سطح جامعه وجود دارد متوجه این امر خوااهیم شد
    • ؟ IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
      0 0
      تغییرات عرفیه یا استحاله؟ حدود پوشش موکول به عرف نیست و الا در قرآن شاهد آیات حجاب نبودیم. تغییرات باعث ارتقای امنیت شده یا افت؟ شهادت شهدای غیرت مال چیه؟
    • مسلم IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
      0 0
      شرایط زمانی و مکانی را در رابطه با اجرای احکام الهی باید در نظر گرفت امروزه احکام قرانی مانند رجم و قطع ید و...امکان اجرا ندارند نه کشور و نه جامعه بین الملل پذیرش انرا ندارند بهمین خاطر دولت جمهوری اسلامی انرا اجرا نمی کند و یا تبدیل به احکام جایگزین می کند
    • پ ب مسلم IR ۰۸:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
      0 0
      مگر در صدر اسلام شرایط کاملا مهیا بود؟ نمی گفتند فلانی از اشراف و فلان هست دستش قطع نشه؟ پیامبر صلی الله علیه و آله چه کرد؟ به کدام سازمان بین المللی تعهد دادیم که احکام الهی اجراء نکنیم؟ اگر کسی خلاف قانون تعهدی داده باشد، ملغی است، و باید تحت تعقیب و مجازات سخت قرار گیرد، در کشور هم مردم مسلمانند و اکثریت جامعه تابع دین اسلامند و طرفدار تطهیر فضا از پلشتیها.
  • جواد IR ۲۳:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
    0 0
    از دیگاه اسلام و قران پدیرش دین امری اختیاری است و اکراهی در قبول ان نیست
    • تبیین اکراه IR ۱۵:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
      0 0
      امر پذیرش دین در مرحله اعتقادی تبیین شده است و دلپذیری آن به دلیل نفی هر نوع عصیان و فسق و ضلالت که تباه کننده دنیا و آخرت بشر است و بیان راه رشد و سعادت وسلامت زندگی دنیوی و نیز سیر و سفر اخروی کاملا تبیین شده است! بنابراین هرگز نمی توان گفت پذیرش دین اختیاری است و اکراهی در قبول آن نیست، چون راه بهانه گیری بسته شده است! ضمنا همه باید بدانیم که "إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ ۗ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ إِلَّا مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ ۗ وَمَنْ يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ سَرِيعُ الْحِسَابِ"همانا دين (پسنديده) نزد خدا آيين اسلام است، و اهل كتاب راه اختلاف نپيمودند مگر پس از آگاهى به حقّانيت آن، و اين خلاف را از راه حسد در ميان آوردند. و هر كس به آيات خدا كافر شود (بترسد كه) محاسبۀ خدا زود خواهد بود! و نیز داریم که "وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ" هر کس غیر از اسلام دینی اختیار کند هرگز از وی پذیرفته نیست، و او در آخرت از زیانکاران است.
    • محمد IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
      0 0
      لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی سوره بفره۲۵۶
    • معنی آیه IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۲
      0 0
      معنی این آیه است که هیچ امر ناپسندی در در دین وجود ندارد و راه رشد و هدایت از راه گمراهی و ضلالت به خوبی تبیین شده است. در اصل این آیه ضرورت وجود دین را نشان می دهد و نه نفی آنرا چنانکه برخی دنیاطلبان برای حصول یه مقاصد شیطانی خود برداشت غلطی از آن را به خورد مخاطب القاء می کنند. زیرا در ادامه این مجددا از نجات کسانی که به دین متوسل می شوند به عنوان چنگ زنندگان به ریسمان محکم یا د می کند که هیچ گسستی در آن نیست. منافقان و شبهه افکنان همیشه این آیه راکه چند جمله به هم پیوسته دارد را از هم جدا می کنند تا هدف باطل خودشان را ترویج کنند.
    • حسن IR ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۲
      0 1
      دین از طرف خداوند به بشر عرضه شده و فایده ان هم گفته شده حالا بشر مخیرست انرا بپدیرد و یا نپدیرد اگر بپدیرد سعادتمند خواهد شد و اگر نپدیرد زیانکار خواهد بود بنابراین اجباری در پذیرش ان نیست
    • پ ب حسن IR ۰۸:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
      0 0
      اون تخییر تکوینی است که اگر نباشد مجازات معنی ندارد، تشریعا کسی مجاز به انتخاب کفر نیست، لذا برگشت از کفر هم سخت ترین مجازات ها دارد، اسلام ابوسفیان کاملا اختیاری بود؟ پیامبر صلی الله علیه و آله اون رو پذیرفت یا نه؟ ما اختیار محض نداریم، ایمان اضطراری و ناچاری پذیرفته شده هست‌، کفر آینده کافر را نابود می کند، بنا بر این مبارزه بیرونی با آن، اگر در نهایت درون هم هماهنگ شد که خوش به سعادتش، و اگر نه، حد اقل تا میشده بهش کمک شده، حالا دیگه خودش نخواسته به ضرر خودش هست.
    • فرق اجبار و اکراه داشت IR ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
      0 0
      معنی لا اکراه فی الدین یعنی اینکه هیچ وجه مکروه و ناپسندی در دین نیست.کلمه اجبار و اکراه دو معنی متفاوت دارند و متأسفانه مترجمین قرآنی در ترجمه کلمه اکراه به بیراهه‌ رفته اند.در هیچ جای قران نیامده که پذیرش دین به اجبار نیست.اساسا قران آنقدر دین را دلپذیر می داند که ضرو تی برای و رود به اجباری بودن زیبا نبودن آن در قران راه ندارد. البته ممکن است کسی دین را نپذیرد. این عدم پذیرش می تواند به دلایل نآشنایی با زیبایی‌های دین ‌وم یا بر اثر غرور و جهل باشد.تاسفانه با عدم آشنایی و تسلط به قرآن هر حرف دل‌خواه خودمان را مکرر تکرار می کن بدون اینکه بخواهیم ذره ای به تبعات ناگوار آن فکر کنیم. اگر با بیان اجباری بودن پذیرش دین گام به سوی نابودی و تباهی برداریم چه کسانی بهتر از ابلیس و لشگریانش با قدرت‌های زیاده خواه شیطانی خوشحال می شوند زیرا با رد پذیرش دین و برداشت غلط فکری فقط و فقط این دسته به اهدافشان می رسند.بلاخره بشر به طور فطری برای خود به دنبال یک تکیه گاه مطمئن می گردد و بدان نیازمند است حالا چه چیزی بهتر از دین. کم نبوده و نیستند کسانی که با جمله های اغوا گر نادرست ملت‌هایی را برای ابد به کام نیستی ابدی فرستاده تند و عبرت هم نگرفته تند.عاقبت دیندار و بی دین مانند عاقبت فرد سعادتمند و فرد شقاوتمند است. غیر از راه غیردین به‌دنبال رسیدن به ارامش و هدایت و سعادت هستید؟ نکنه جالب ماجرا هم این است که انسان غیر دیندار در نهایت تحت ولایت طاغوت و شیطان ق از می گیرد.
    • یادآوری اهمیت درست خواندن قرآن IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
      0 0
      جمله اشتباه در برداشت ترجمه ای امر دین به اجبار نیست هرگز مراد خداوند متعال نیست.اگر معنی جمله لا اکراه فی الدین را لا اجبار فی الدین بگیریم. آنگاه فاتحه دین را برای ابد خوانده ایم. در حالی که فرموده ان الدین عندالله الاسلام. با کامل نخواندن آیات قرآن به طرز درست ‌و با مراجعه به ترجمه تحت اللفظی گرفتار می شویم. همین موضوع به خوبی گویای این مطلب است که برای فهم دقیق و درست هر زبانی به خصوص قران کریم باید با زبان و فرهنگ آن به درستی آشنا شویم.
  • سینا IR ۱۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
    0 0
    بنطرم دشمن بیش از این تدبیر دارد.دشمن بدنبال عدم توسعه و پیشرفت ایران است که در نهایت منجر به مشکلات معیشتی و ناترازی و...می شود که امروز نطاره گر ان هستیم
    • هر دو IR ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
      0 0
      تدابیر اقتصادی بلا شک باید مورد نظر باشد، اما زیربنای هر فعالیتی عنایات متناسب الهی است، آب، هوای مناسب، خاک و ... . خب اگر آب نباشد هوا هم ...، آب باشد و سیل شود خاک را هم از بین می برد. در فضای کفری اگر تنعّم و وفور باشد تعجبی نیست، چرا که خداوند کیفر پشت پا زنندگان به هدایت را سلب هدایت از آنان و واگذار کردن شان به خودشان قرار داده، ولی برای فضای مسلمانی خداوند هشدارهایی دارد از جمله اختلال در بارش، خشک سالی، گرانی و ... . پس هم تدابیر درست اقتصادی، نه کپی از دستورالعمل های صندوق بین المللی پول و مانند آن؛ و هم مبارزه جدی با نافرمانی علنی نسبت به احکام الهی مثل بی حجابی.