به گزارش خبرگزاری حوزه از مازندران، حجت الاسلام لطیف صادقی، کارشناس دینی در جمع طلاب مدرسه علمیه قدسیه بهشهر، با اشاره به موضوع بصیرت فاطمی، اظهار کرد: فاطمیه در چند جهت مورد عنایت ویژه قرار دارد، گام اول، گریستن بر مظلومیت بانویی است که بر همسر شجاع و بی بدیلی همچون علی بن ابی طالب(علیه السلام) جسارت کردند، بر او ظلم کردند، او را در مقابل چشم طفلانش کتک زدند و حرمتش را در کوچه و پشت درب شکستند.
وی تصریح کرد: گام دوم این است که فاطمیه را تنها در گریه خلاصه نکنیم، بلکه فضائل حضرت زهرا(سلام الله علیها) را به عنوان شخصیتی که محور قرار گرفته ببینیم؛ در حدیث کسا آمده، فاطمه(علیها سلام) و پدرشان، همسرشان و فرزندانشان، در واقع حضرت فاطمه(علیها سلام) را محور قرار داده که نشان میدهد در هستی، نظام آفرینش، جامعه و خانواده، زن باید محور باشد؛ تربیت، رشد، شکوفایی، رحمت و مغفرت، حول محور زن شکل میگیرد.
حجت الاسلام صادقی گفت: گام سوم فاطمیه، فرصتی است برای زیستن، یعنی طوری زندگی کنیم که حضرت میزیستند، اگرچه زندگی حضرات اختصاصاتی دارد که از توان ما خارج است، اما حیا، عفت، شجاعت و نقش مادری برای تربیت فرزندان گرفته تا همسرداری و ابراز محبت به پدر و مادر و ... در جامعه امروز ما هم میتواند به عنوان اصل و ارزش قرار گیرد.
کارشناس دینی بیان کرد: شما خواهران با فراگیری آموزههای فاطمی، جامعه را به سمت مهدویت و تمدن اسلامی و منویّات حضرت زهرا(سلام الله علیها) سوق دهید و در هر سه محور کار کنید؛ گریستن به تنهایی کافی نیست و رسالت زمانی تمام می شود که به مرحله زیستن هم توجه کنیم.
وی در پایان گفت: یکی از مواردی که ائمه معصومین(علیهم السلام) ما را به سمت آن دعوت کردند، فلاح و رستگاری است، باید با اهل بیت(علیهم السلام) ارتباط عاطفی برقرار کنیم و دستور صریح قرآن میباشد، الا الموده فی القربی، دومین ارتباط استمدادی، یا ایها الذین آمنوا .... وابتغوا الیه الوسیله، پس انسان اگر با حضرت زهرا(سلام الله علیها) ارتباط بگیرد به خدایش وصل میشود.
انتهای خبر: ۳۱۳/۴۸
نظر شما