شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
اگر سخنوری با اخلاق و معنویت همراه نباشد، نمی‌تواند مخاطب را تحت تأثیر قرار دهد

حوزه/ مدیر مؤسسه خطابه امیر بیان گفت: اگر سخنوری با اخلاق و معنویت همراه نباشد، نمی‌تواند مخاطب را تحت تأثیر قرار دهد، ارتشیان ما، به‌عنوان مدافعان میهن اسلامی، باید در کلام خود پیام‌آور صلح، معنویت و اقتدار باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان،حجت‌الاسلام ایمان کریمی،مدیر مؤسسه خطابه امیر بیان استان اصفهان در کارگاه آموزشی سخنوری و فنِ بیان در مسجد فجر گروه ۴۴توپخانه به نقش بی‌بدیل سخنوری در انتقال مفاهیم و ترویج ارزش‌ها اشاره کرد و گفت: فنِ بیان، هنر اثرگذاری بر مخاطب و ابزاری برای تغییر و تحول است، این مهارت، به‌ویژه برای ارتشیانی که همواره در صف اول دفاع از ارزش‌ها و امنیت کشور قرار دارند، از اهمیت بیشتری برخوردار است. ارتشیان، علاوه بر توانمندی‌های نظامی، باید در عرصه معنویت، اخلاق و تأثیرگذاری اجتماعی نیز الگو باشند.

وی در ادامه با تشریح اصول بنیادین سخنوری مؤثر افزود: سخن زیبا، زمانی اثربخش است که مبتنی بر نظم، صداقت و اخلاق باشد، سخنوران موفق، با شناخت دقیق از مخاطبان خود و انتخاب واژگان مناسب، می‌توانند تأثیری عمیق و ماندگار بر ذهن و قلب افراد داشته باشند، کارکنان ارتش باید بتوانند با مهارت در کلام و بهره‌گیری از آموزه‌های اسلامی، رسالت خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

حجت‌الاسلام کریمی در بخش دیگری از سخنان خود، به تأثیرگذاری رهبران انقلاب اسلامی از طریق قدرت کلام اشاره کرد و گفت:امام خمینی (ره)، نمونه بارز یک سخنور بزرگ و تأثیرگذار بود، ایشان با سخنانی نافذ و پرشور، توانستند نه‌تنها ملت ایران، بلکه جهان اسلام را به حرکت در مسیر عدالت و آزادی دعوت کنند، قدرت کلام ایشان، مبدأ تحولی عظیم در تاریخ معاصر شد.

مدیر مؤسسه خطابه امیر بیان همچنین به اهمیت پیوند اخلاق و سخنوری پرداخت و اظهار داشت: سخن خوب و اثرگذار، از زبانی جاری می‌شود که ریشه در صداقت و ایمان داشته باشد، اخلاق، روح کلام است، اگر سخنوری با اخلاق و معنویت همراه نباشد، نمی‌تواند مخاطب را تحت تأثیر قرار دهد، ارتشیان ما، به‌عنوان مدافعان میهن اسلامی، باید در کلام خود پیام‌آور صلح، معنویت و اقتدار باشند.

وی در بخش پایانی کارگاه، با ارائه تمرین‌های عملی و نمونه‌های کاربردی، شرکت‌کنندگان را با روش‌های تقویت اعتمادبه‌نفس در سخنرانی، استفاده از زبان بدن و مدیریت هیجان آشنا کرد و تأکید کرد: سخنوری، تنها هنر واژگان نیست؛ بلکه ترکیبی از صداقت، اشتیاق و مهارت است، شما، به‌عنوان الگوهای جامعه، باید این توانایی را در خود تقویت کنید تا بتوانید رسالت سنگین خود را در حفظ امنیت و انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل‌های آینده به‌خوبی انجام دهید.

اگر سخنوری با اخلاق و معنویت همراه نباشد، نمی‌تواند مخاطب را تحت تأثیر قرار دهد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha