به گزارش خبرگزاری حوزه، حدادی منش معاون سلامت و بیمههای مرکز خدمات حوزه های علمیه در مراسم اختتامیه نشست همافزایی معاونین اجرایی و سلامت و بیمههای مراکز خدمات حوزه علمیه کشور در مشهد گفت: رفع مشکلات کنونی و توسعه مراکز درمانی برخط از لحاظ کیفی و کمی در دستور کار مرکز خدمات حوزه و بیمه «ما» است و ۴۵۰۰ مرکز درمانی به صورت آنلاین خدمت رسانی می کنند.
وی با بیان این که ارسال الکترونیکی اسناد درمانی هم اکنون به ۷۵ درصد رسیده، اضافه کرد: با توسعه مراکز درمانی برخط در استان ها این رقم به ۹۰ درصد افزایش خواهد یافت. اسناد درمانی بهصورت الکترونیکی نهایتاً ظرف سه روز کارشناسی میشود.
پرداخت اسناد بیمه به صورت الکترونیک
در ادامه دکتر کاردگر، مدیر عامل بیمه «ما» گفت: ضریب نفوذ صنعت بیمه در ایران با متوسط جهانی، فاصله نسبی دارد و اگر بنا باشد در اقتصاد، اتفاق مثبتی رخ دهد، مسیر آن می تواند از طریق ارتقاء صنعت بیمه نیز بگذرد.
وی بیان داشت: در آینده نزدیک تمام اسناد به صورت الکترونیک و متمرکز و با شاخص واحد در ستاد، کارشناسی و پرداخت میشود.
شایان ذکر است این نشست طی دو روز با حضور معاونین اجرایی و سلامت و بیمههای مراکز خدمات حوزه علمیه کشور برگزار و اجرای کارگاههای تخصصی مالی، سلامت و بیمهها، سرمایه انسانی، روابط عمومی و برنامهریزی و بحث و تبادل نظر و بیان مشکلات پیرامون مباحث سلامت و بیمه، امور مالی، منابع انسانی و حسابداری و تجلیل از معاونتهای اجرایی و سلامت و بیمه های استانهای برتر از محورهای این نشست بود.
نظر شما