محمد صادق خرسند در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره با لزوم توجه به اقتصاد فرهنگ در کشور ابراز داشت: امروزه در دنیا نگاه جدی نسبت به صنایع فرهنگی وجود دارد چرا که این قبیل صنایع که در آن ها عنصر خلاقیت و روزآمدی مشهود است، نه تنها به تولید و انتشار ارزش ها و مفاهیم اخلاقی و فرهنگی می پردازند بلکه به نوعی حتی در یک سری عرصه ها به عنوان موتور محرکه اقتصاد و اشتغالزایی به شمار می روند.
وی افزود: قبل از هر چیز باید توجه داشت که اساساً منظور از اقتصاد فرهنگ، فرآیند تولید، توزیع و مصرف محصولات و خدمات فرهنگی است که به خلق ارزش اقتصادی و فرهنگی منجر می شود و این مفهوم در واقع از تعامل میان اقتصاد و فرهنگ نشأت می گیرد.
این مدرس دانشگاه همچنین گفت: امروزه در دنیا به اقتصاد فرهنگ به طور خاص توجه می شود اما متأسفانه ما هنوز به این عرصه توجه لازم و کافی را نداشته ایم و امید است با فراهم سازی زیرساخت های حمایتی، شاهد تقویت نگاه و رویکرد به این عرصه مهم و درآمدزا و اشتغال آفرین باشیم.
وی بیان داشت: در روزگار کنونی که شاهد تجلی عرصه های کاربردی تر بهره گیری از هوش مصنوعی هستیم، توجه به صنایع خلاق فرهنگی می تواند به رشد اقتصادی کشور و همچنین انجام وظایف مهم فرهنگی نهادها و دستگاه های مربوطه کمک شایان توجهی کند که از این مهم نباید غفلت کرد.
انتهای پیام
نظر شما