به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین عابدی نژاد معاون پژوهش جامعه المصطفی در این مراسم گفت: باید تربیت مربیان پژوهشی در این نهاد علمی محقق شود چرا که در صورت تحقق این امر چهره علمی المصطفی همیت خواهد داشت.
وی با بیان این که توجه به رتبه و جایگاه علمی المصطفی در مباحث ثبت مقالات امری مهم می باشد، ابراز داشت: تا الان بیش از ۵ هزار ترجمه در المصطفی صورت گرفته که قرار است در قالب نمایشگاه در المصطفی رونمایی شوند.
در ادامه حجت السلام و المسلمین ساجد رئیس مجتمع آموزش عالی زبان و فرهنگ شناسی المصطفی گفت: رصد تولیدات المصطفی در زمینه ترجمه مهمترین نکته می باشد که باید به آن توجه شود. همچنین اگر وضعیت ترجمه بصورت جدی در المصطفی متکفل خود را پیدا کند و در یک واحد تجمیع شود قطعا کار های فاخری صورت خواهد گرفت
در ادامه قربانپور معاون پژوهش مجتمع زبان و فرهنگ شناسی جامعه المصطفی، همیت بخشی به مباحث پژوهشی را مهم خواند و ابراز داشت: مجتمع آموزش عالی زبان و فرهنگ شناسی در موضوعات پژوهشی مطابق با نیاز روز و تحولات منطقه ای با رویکرد پژوهشی و متناسب با حوزه های دانشی فعالیت می کند.
وی در بیان دیگر فعالیت های پژوهشی، خاطرنشان ساخت: مجتمع آموزش عالی زبان و فرهنگ شناسی جامعه المصطفی در راستای فعالیت های پژوهشی در یک سال اخیر، شش کرسی به چهار زبان، ۳۰۰ نشست علمی به ۸ زبان و ۵۰ کارگاه و انتشار دو مجله تخصصی و تدوین آثار و کتاب های زیادی را در قالب فعالیت های خود دارد.
در ادامه نیز از اساتید و فعالان پژوهشی مجتمع آموزش عالی زبان و فرهنگ شناسی جامعه المصطفی تقدیر به عمل آمد.