به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه درکاشان حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی ظهر چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ در محفل درس هایی از قرآن که با حضور نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان، روحانیون ، اساتید و دانشجویان درمسجد بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزارشد به بی ارزش دانستن دنیا و شهرت آن اشاره کرد و گفت: آن چیزی که مهم است و می ماند، اخلاص در نیت و اعمال است.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه قرآن را در دل مردم نبردیم گفت: حتی اگربه ضرب المثل های ما که ریشه قرآنی داردتوجه کرده بودیم شاهدبعضی از مشکلات نبودیم.
رئیس ستاداقامه نماز کشور برلزوم انس هرچه بیشتر دانشجویان با قرآن تاکید کرد و گفت: حافظ قرآن در بین بعضی از دانشجویان داریم ولی نمی توانیم ادعا کنیم که می توانیم قرآن را بدون غلط بخوانیم.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی از کاشان به عنوان شهر قرآنی نام برد و با بیان اینکه علامه ملامحسن فیض کاشانی، آیت الله خراسانی کاشانی و... از سرمایه های علمی و دینی کاشان هستند گفت: امام راحل فرمود ملامحسن فیض کاشانی به قدری کتاب نوشته که من از ورق زدنشان خسته شدم.
رئیس ستاداقامه نماز کشور با بیان اینکه قرآن پر از رساله دکتراست گفت : قرآن می فرماید زمانی فرا می رسد که با نوک انگشت می توان یک کاخ و ساختمانی را جا بجا کند.
وی برلزوم گسترش برگزاری دوره های تفسیر قرآن در دانشگاه های کاشان تاکید کرد و گفت: کاشان با بهره گیری از امتیازات کتب تفسیری علامه فیض کاشانی و نزدیکی به شهرمقدس قم جهت بهره مندی از اساتید نخبه این شهرمقدس دورهای تفسیر قرآن در دانشگاه های کاشان برگزار شود.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه هنوز نتوانستیم به درستی از پیام های قرآن استفاده کنیم برلزوم ترویج فرهنگ ازدواج آسان در جامعه تاکید کرد و گفت: براساس موازین اسلامی باید فرهنگ ترویج ازدواح به عنوان سومین نیازبشریت درجامعه بیشترتلاش شود.
وی خواستار تشویق جوانان به ازدواج شد و افزود: بعداز اکسیژن ، نان و آب و خوارک هیچ نیازی مهمتر از همسر برای انسان نیست.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی دانشجویان و حاضرین در جمع را به آشنایی هرچه بیشتر با قرآن دعوت کرد و گفت: شما می توانید هم پزشک باشید و هم قاری و مفسر قرآن؛ و بدانید هنوز در قرآن چیزهایی وجود دارد که جدید است و باید کشف و بررسی شود.
وی افزود: این کتاب آسمانی برای همه مراحل زندگی انسان طرح و برنامه دارد از انتخاب همسر، فرزندآوری، امید دادن به افراد مایوس و... که هر کدام نیز به درد زندگی شخصی انسان می خورد و هم موثر و راهگشای پزشکان و اطباء است.
پایان بخش سخنان حجت الاسلام والمسلمین قرائتی، تفسیر آیه «و بالوالدین احسانا» بود که با قرائت زیبای یکی از حضار همراه بود.
وی در خصوص این آیه عنوان کرد: به پدر و مادر چه مومن و چه کافر باید احسان کرد و مراد از احسان در این آیه، انفاق نیست بلکه نیکی کردن منظور است، همچنین این نیکی و احسان بدون در نظر گرفتن عدل است.
انتهای پیام./
نظر شما