حجتالاسلام جواد معین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد در خصوص این دوره گفت: نخستین دوره دانشافزایی طلاب زباندان با عنوان «تمدن نوین اسلامی در عرصه بینالملل» با همکاری مدیریت روابط ملی و بینالمللی این حوزه و تعدادی از دانشگاهها و مراکز علمی، برگزار شد.
وی اضافه کرد: این برنامه علمی طی چهار نشست و با حضور و سخنرانی استادان برجسته و فعال در حوزه بینالملل، به مدت یک روز و با استقبال طلاب زباندان خراسانی برگزار گردید.
حجتالاسلام معین در خصوص جلسه افتتاحیه این دوره توضیح داد: دکتر محسن پاکآئین، سفیر سابق ایران در چند کشور، با اشاره به بیانیه «گام دوم انقلاب»، به ضرورت ملزومات حضور در عرصه بینالملل و فعالیتهای تمدنی بر اساس دیدگاه مقام معظم رهبری پرداخت.
مدیر روابط ملی و بینالملل حوزه علمیه خراسان بیان داشت: نشست دوم توسط دکتر ابراهیم داوودی، مدیر امور بینالملل دانشگاه امام رضا(ع)، با بررسی رویکردهای مورد نیاز در عرصههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تمدن نوین اسلامی، و با نگاهی ویژه به تجربه کشور مالزی، ارائه شد.
وی افزود: در نشست سوم، که با استقبال طلاب و کنشگران تبلیغ بینالملل همراه بود، حجتالاسلام محمد تقی سبحانی به اهمیت زبان تمدنی در ارتباط با فرهنگها و ادیان مختلف اشاره کرد و گفتمان تشییع و معارف اهل بیت علیهمالسلام را کلید موفقیت در عرصه جهانی دانست.
حجتالاسلام معین پیرامون بخش پایانی این دوره که با سخنرانی حجتالاسلام محمد ابراهیم روشنضمیر، برگزار شد، گفت: این مبلغ بینالملل در این دوره به بررسی نقش پژوهشهای دقیق در شناخت و تعامل با تمدنها و مستشرقان پرداخت و بر لزوم شناخت عمیق فضای بینالملل و فرهنگهای دخیل برای موفقیت در تبلیغ تمدن نوین اسلامی تأکید کرد.
وی در پایان یادآور شد: این دوره پایهگذار مسیری نوین برای تقویت توانمندیهای طلاب زباندان در حوزه تبلیغ جهانی اسلام و تمدن نوین است.