به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، دکتر مسعود کاویانی، مدیر رادیو معارف که در واحد امور ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) رسانه ملی حضور داشت درباره این تجربه گفت: دومین تجربه حضور در این واحد در روابطعمومی صدا و سیما واقعا برای مدیران لازم است و باید از مدیرکل روابطعمومیکه با جدیت این موضوع را دنبال میکند قدردانی کرد.
وی افزود: در چنین برنامهها و فرصتهایی میتوانیم بخشهایی از نقطه نظرات مخاطب را بشنویم که شاید جز در واحد امور ارتباط با مخاطبان چنین تجربهای حاصل نمیشود. مخاطبان دغدغههایی دارند که شنیدنشان به ما کمک میکند. کاملا روشن است که این تماسها، دغدغههای جمع گستردهای از مخاطبان است. شاید در ظاهر تعداد تماسهایی که در این بازه زمانی محدود در ۱۶۲ پاسخ میدهیم کم باشد، اما میتوان گفت ۷۰ درصد نکاتی که به ما در این تماسهای بیواسطه منتقل شد کاملا کارشناسی شده و با دامنه وسیع بود.
مدیر رادیو معارف تأکید کرد که مدیران رادیو میتوانند نکات مربوط به سایر شبکههای رادیویی را نیز بشنوند و در تعامل با همکاران و هم افزایی بیشتر کیفیت تولیدات در معاونت صدا را ارتقا ببخشند.
دکتر کاویانی اذعان داشت: اغلب از رادیو معارف تشکر میکردند اما در مورد فرستندهها و بحث آنتندهی رادیو معارف گلایه میکردند و این که شبکه رادیویی معارف برای مردم شناخته شده نیست و لازم است که تبلیغ گستردهتری شود تا مردم بتوانند از این شبکه بیشتر استفاده کنند.
وی در پایان گفت: برخی عزیزان هم دغدغههای شخصی خودشان را مطرح کردند. در مجموع همه موارد را یادداشت کردم و تا جایی که امکان داشته باشد حتما استفاده خواهم کردم. سعی میکنیم به دیدگاههای مخاطبان توجه داشته باشیم و با دغدغههای آنها آشنا شویم.
نظر شما