شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
کارگاه «اخلاق اسلامی در فرهنگ سازمانی» در جامعةالمصطفی

حوزه/ کارگاه یک روزه «اخلاق اسلامی در فرهنگ سازمانی»، به همت مرکز امور خانواده‌ها و با همکاری اداره همسران مدیریت آموزش جامعةالمصطفی، با حضور اساتید و همکاران آموزشگاه‌های حضرت فاطمه (سلام الله علیها) نمایندگی جامعه المصطفی در استان مرکزی(آشتیان)برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اراک، کارگاه یک روزه «اخلاق اسلامی در فرهنگ سازمانی»، با هدف تقویت فرهنگ سازمانی و ارتقاء سطح اخلاق حرفه‌ای در مرکز امور خانواده‌ها، با همکاری منابع انسانی و اداره همسران مدیریت آموزش مرکز امور خانواده‌های جامعةالمصطفی العالمیه برگزار شد.

این کارگاه ویژه اساتید و همکاران آموزشگاه‌های حضرت فاطمه (سلام الله علیها) برگزار گردید.

در ابتدای کارگاه، حجت‌الاسلام مدرس‌زاده به اهمیت موضوع اخلاق در فرهنگ سازمانی پرداخت و تأکید کرد که اخلاق اسلامی یکی از ارکان مهم در ایجاد سازمانی پویا، باانگیزه و متعهد است.

وی گفت: در جوامع اسلامی، اخلاق نه تنها به عنوان یک اصول فردی بلکه به عنوان یکی از اصول بنیادین در سازمان‌ها و نهادها باید مورد توجه قرار گیرد تا بتوان به تعالی فرهنگی و حرفه‌ای دست یافت.

این کارگاه در چند بخش اصلی برگزار شد که مهم‌ترین آن‌ها عبارت بودند از:

تعریف اخلاق حرفه‌ای در اسلام:

حجت‌الاسلام مدرس‌زاده در این بخش به تبیین معنای اخلاق حرفه‌ای از منظر اسلام پرداخت و گفت: اخلاق حرفه‌ای در اسلام، نه تنها بر انجام وظایف شغلی بلکه بر نحوه تعامل با دیگران، رعایت انصاف، صداقت و مسئولیت‌پذیری تأکید دارد. در این آموزه‌ها، اخلاق به عنوان یک رکن اساسی در زندگی اجتماعی و کاری شناخته می‌شود که در صورتی که رعایت شود، منجر به رضایت الهی و موفقیت در کارها خواهد شد.

روش‌های تقویت اخلاق در سازمان‌ها:

در این بخش، روش‌های عملی برای پیاده‌سازی اصول اخلاقی در محیط‌های کاری و سازمانی مورد بحث قرار گرفت. دکتر مدرس‌زاده به اساتید و همکاران حاضر در کارگاه توصیه کرد که برای تقویت فرهنگ اخلاقی در محیط کار، باید بر ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری در قبال خود و دیگران تأکید شود.

وی بر اهمیت رعایت آداب کاری، صداقت، امانتداری و احترام متقابل در روابط کاری اشاره کرد و گفت: رعایت این اصول نه تنها به نفع فرد است بلکه در ایجاد یک محیط کاری سالم و پویا تأثیر بسزایی دارد.

اخلاق در قبال خود و دیگران:

یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در کارگاه، بحث اخلاق در قبال خود و دیگران» بود.که حجت‌الاسلام مدرس‌زاده تأکید کرد: در دنیای حرفه‌ای، فرد باید علاوه بر مسئولیت‌پذیری نسبت به سازمان و همکارانش، نسبت به خود نیز متعهد باشد.

وی گفت: داشتن مسئولیت‌پذیری در قبال خود به معنای حفظ سلامتی جسمی و روانی، ارتقاء مهارت‌ها و توانمندی‌ها و همچنین رعایت اصول اخلاقی در برخورد با خود و دیگران است.

ایجاد انگیزه و روحیه مثبت در محیط کاری:

در این بخش از کارگاه، حجت‌الاسلام مدرس‌زاده به شیوه‌های تقویت روحیه مثبت در محیط کاری و ایجاد انگیزه در بین همکاران و اساتید اشاره کرد.

وی بر اهمیت ایجاد همدلی و تعاملات سالم در سازمان تأکید کرد و گفت: زمانی که افراد در یک محیط کاری از نظر اخلاقی و انسانی به هم احترام بگذارند، این امر به صورت طبیعی در افزایش کارایی و بهبود کیفیت کارها تأثیر خواهد داشت.

کارگاه «اخلاق اسلامی در فرهنگ سازمانی» در جامعةالمصطفی

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha