حجت الاسلام محسن اسدی امام جمعه شهداد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمان ضمن گرامیداشت ۹ دی و روز بصیرت به سوالاتی پاسخ داد:
۹ دی چه آثار و برکاتی برای انقلاب اسلامی داشت؟
بصیرت ملی و جهاد تبیین دو ارمغان مبارک حماسه ۹ دی است و همانطور که در بیانات مقام معظم رهبری هم در سال ۹۴ اشاره شد، فرمودند "۹ دی را میخواهند به فراموشی بسپارند انگیزههایی وجود دارد برای فراموش شدن این روزها و این حوادث بزرگ، کار میکنند و تلاش میکنند برای اینکه سوابق تعیین کننده و عموماً افتخارآمیز برای انقلاب، دوران دفاع مقدس و امثال اینها فراموش شود، پس نبرد سنگینی است بر سر ماندگاری و یا فراموشی حماسه ۹ دی" ما باید نگاه کنیم ببینیم عناصر ماندگاری این حماسه بزرگ و مانند این حوادث در تاریخ انقلاب چه هست، همه ما باید آن عناصر را تک تک تأمین کنیم.
فتنه سال ۸۸ یک فتنه پیچیده و تاریک بود، برای یک آشوب عظیم و حتی بروز جنگ داخلی حتی به میدان آورده شده بودند، از سیاهی لشکرهای بیخبر و غافل تا انواع امکانات رسانهای و تدارکات اغتشاشات خیابانی بهانهها و شعار فریبکارانه تقلب در انتخابات، این اندیشه پلید دنبال میشد. جریان معاند خارجی و نفاق داخلی هم بسیار پیچیدهتر با بهرهگیری از تجربیات رنگارنگ کودتاهای رنگی و مخملی نظیر انقلاب نارنجی اوکراین انقلاب، انقلاب گل سرخ گرجستان، انقلاب لاله قرقیزستان وارد عمل شد و هر روز مکر و فریب و شیوههای تازه اینها در پیش گرفتند.
ما باید به دنبال جهاد تبیین باشیم. یک سری محورهای جهاد تبیین رهبر معظم انقلاب در تقابل با فتنه ۸۸ مطرح شد، طبعاً اینها میتواند بسیار راهگشا باشد و به اصطلاح کار را جلو ببرد.
باید توجه بکنیم به این محورها، حالا این عوامل چیست؟ اولین مورد صیانت از جمهوریت نظام و رکن مردم سالاری دینی است، و دیگر موارد عبارتند از؛ تاکید بر قانون به مثابه اصلیترین وسیله عبور از اختلافات، دوری از فضای سوءظن و شایعه، تاکید بر حفظ حقوق همگان و پرهیز از ظلم حتی به متهمان و مجرمان، داشتن مرزبندی با بیگانگان معاند و عناصر ضد انقلاب، پاسداری از مرزهای اعتقادی اخلاقی و معنوی جامعه، القاء امید و اجتناب از یاس و ناامیدی در سطح جامعه، یکی از موضوعات مهم تلنگر به خواص جامعه برای عقب نماندن از حرکت عمومی ملت و لزوم عبرت آموزی از گذشته و درس گرفتن از تاریخ و غیرت ورزی بر مبانی انقلاب و جایگاه رفیع بنیانگذار راحل نظام، اینها مباحثی است که در دوران پر التهاب و تلاطم فتنه در گفتارهای گوناگون و بیانات مقام معظم رهبری بیش از سایر مطالب بهش اشاره شده است.
چه عاملی سبب ماندگاری و جاودانه شدن حماسه بزرگ 9 دی شد؟
آثار و برکات ۹ دی هم از حیث کمیت و هم از لحاظ کیفیت از چنان فراوانی برخوردار هست که اگر بخواهیم رئوس آنها را حساب کنیم، فهرست بلند بالایی تشکیل میدهد. من برخی از آثار و برکات دستاوردهای داخلی ۹ دی را اشاره میکنم.
اولین مورد افزایش اقتدار و استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی بود، دومین آثار داخلی این حماسه بزرگ، تقویت باور به وجود جنگ نرم و فتنههای پیچیده است، سومین آثار و برکات حماسه ۹ دی کنار رفتن نقابها بود که این بسیار نکته مهمی است. انقلابیون واقعی را از مدعیان دروغین، عافیت طلبان مصلحتاندیشان جدا کرد، ۹دی نقاب تزویر را از چهره سران فتنه و حامیان پشت صحنه آنها پایین کشید.
حماسه ۹ دی هم در بعد منطقهای و هم در صحنه بینالمللی دستاوردهای بزرگی داشت؛ اولین مورد آشکار شدن دشمنی گسترده غرب با محوریت امریکا و رژیم اشغالگر قدس، با نظام اسلامی و پیوند فتنه با خارج از کشور است، دومین مسئله اذعان غرب به اقتدار و قدرت بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی است، سومین مسئله بسیار مهم تحرک بخشی بالا و عجیب به بیداری و بصیرت اسلامی کل منطقه بود، که این تحرک بخشی، از شمال آفریقا و خاورمیانه و غرب آسیا شاهد آن بودیم که این ریشه اسلامی داشت، و امروز هم ما این تحرک بخشی را در سرتاسر عالم به دنیا داریم میبینیم.
چهارمین مسئله بسیار مهم در حماسه ماندگار ۹ دی نمایش بلوغ اجتماعی و سیاسی و حفظ استقلال سیاسی بود که این مورد بسیار بسیار مهم هست، اگر صدها بار برای نعمت هوشیاری این ملت عظیم الشان سجده شکر به جا آورده بشود باز هم کم است.
نظر شما