به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام مصطفی کاویانی مدیر تدوین و استانداردسازی مرکز تدوین متون و منابع درسی حوزه های علمیه، امروز (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) در نشست هم فکری و تعامل با نمایندگان مراکز تخصصی حوزه در قم گفت: مجموعه تدوین متون در دهه ۷۰ راه اندازی شد. همراهی شورای عالی موجب شد این دفتر به استقلال برسد و دارای سیاست گذاری و برنامه شود. در گذشته تنها ماموریت این دفتر تولید محتوای درسی برای طلاب و مدارس علمیه بود اما امروز تولید محتوای دانشی برای مراکز تخصصی هم به آن اضافه شد.
وی افزود: بعد از اتفاقات خوبی که در مرکز تدوین متون و منابع درسی حوزه های علمیه افتاد، شاهد رشد و ارتقاء آن هستیم. الان ۱۲۸ عنوان درسی در دستور کار مراکز همکار قرار دارد که بعضی محتوای درسی در حال تدوین است.
حجت الاسلام کاویانی ادامه داد: مراکز تخصصی حوزه در عرصه تولید محتوای درسی فعال می باشند و محتوای خوب و با کیفیتی در این مراکز تولید می شود، ولی مشکل این است این متون تنها در اختیار دانش پژوهان همان رشته ها قرار می گیرد. مرکز تدوین متون و منابع درسی حوزه های علمیه در تلاش است تا در استخراج متون درسی و آموزشی مدارس علمیه برای طلاب با مراکز تخصصی حوزه همکاری داشته باشد.
وی بیان داشت: تأخیر در تولید متون می تواند مشکلاتی ایجاد کند. الان سالها است که بعضی از متون، کتب درسی حوزه هستند و تنها محتواهایی به آن اضافه شده است. باید به فکر متن و محتوای جدیدی برای پاسخ گویی به نیازهای جامعه بود.
مدیر تدوین و استاندارد سازی مرکز تدوین متون و منابع درسی حوزه های علمیه گفت: نمونه آن همین کتاب دارالفکر است که در سال ۷۰ تولید شده ولی در سالهای متمادی چیزی به آن اضافه شده است. متنی غیر از این تاکنون تولید نشده است و این ضعف جدی است. برای تولید محتوای آموزشی و دانشی جدید لازم است مراکز تخصصی با مرکز تدوین متون و منابع درسی همکاری داشته باشند.
وی بیان کرد: مدیریت تدوین و استانداردسازی مرکز تدوین متون و منابع درسی حوزه دارای بخش هایی است از جمله تالیف و ارزیابی با ۲۸ گروه علمی و استانداردسازی آموزشی. در تولید متن آموزشی به عنوان ابزار مدرس کاستی هایی وجود دارد و لازم است اساتید در این حوزه کمک کنند.
انتهای پیام
نظر شما