به گزارش خبرگزاری حوزه، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشور، در نشست با نمایندگان طلاب و فضلای حوزهی علمیه قم، با اشاره به چرایی فعالیت روحانیت و مبلغان با جمعیت هلال احمر گفت: در ابتدا باید توضیح داد که چرا روحانیت و مبلغان باید جمعیت هلال احمر همکاری دارند و آثار و نتایج آن چهچیزی است.
وی با توجه به تأسیس صلیب سرخ که در کشور ما هلال احمر نام دارد، گفت: پیشینه و قدمت اهداف هلال احمر به آیین اسلام بر میگردد و از اسناد بالادستی جمعیت هلال احمر کشور قرآن کریم و سنت اهل بیت علیهم السلام است و در مجمع جهانی نیز به اثبات رسیده است.
وی با اشاره به آیهی شریفهی" وَتَعَاوَنُواْ عَلَی ٱلبِرِّ وَٱلتَّقوَیٰۖ وَلَا تَعَاوَنُواْ عَلَی ٱلإِثمِ وَٱلعُدوَٰنِۚ و همواره در راه نیکی و پرهیزگاری با هم تعاون کنید و هرگز در راه گناه و تعدّی همکاری ننمایید!
سوره مائده - آیه ۲ بیان کرد: دلیل گردهمایی میان مبلغان و هلال احمر این آیه است و همانگونه که ما در اذان میگوییم حی علی خیر العمل که مصداق آن کسانی هستند که پیشتاز در امور خیر هستند و امروزه کسانی که در جمعیت هلال احمر هستند از مصادیق آن بهشمار میروند.
کولیوند از وظایف جمعیت هلال احمر را خدمت به همه عنوان کرد و با توجه به آیهی" مَن أَحیَاهَا فَکَأَنَّمَآ أَحیَا ٱلنَّاسَ جَمِیعٗا و هر کس، انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است سوره مائده - آیه ۳۲" گفت: وظیفهی ذاتی و کار ما در هلال احمر کل دنیا را در بر میگیرد.
کولیوند ضمن تشکر از فعالیت روحانیت و مبلغان با جمعیت هلال احمر گفت: این همکاری طلاب که چهار هزار نفر از آنان دورههای امدادی را سپری کردهاند به عنوان یک الگوی موفق در صلیب سرخ جهانی معرفی شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: مبلغان دینی با تاکید بر ارزشهای دینی و آگاهی بخشی مبانی انسان دوستی و ترغیب به کمک به هم نوعان کمک بسیار زیادی به هلال احمر میکنند مخصوصا که این کمکها به افراد نیازمند است که در حوادث مختلف مانند زلزله و سیل روحانیت با امید آفرینی و جمعآوری کمکهای مردمی نقش ارزندهای را ایفا میکنند.
کولیوند با اشاره به دوران کرونا گفت: حضور روحانیت در جمعیت هلال احمر همواره با شجاعت همراه بوده است و این فعالیت ها در ذهن مردم ثبت شد.
کولیوند افزود: مبلغان با بیان آثار اخروی کمک به افراد نیازمند و اهداف اخلاقی و حفظ مبانی اسلامی، فرهنگ جدیدی را برای هلال احمر تعریف کردهاند به گونهای که امروزه برای کمک به زنان و بانوان، نیروهای زن اعزام میشوند.
وی افزود: نقش مبلغان در بازسازی روحیهی مردم بعد از وقوع حادثه بسیار چشمگیر است که همبستگی ایمانی مردم را تقویت میکنند.
کولیوند در ادامه به برخی از فعالیتهای جمعیت هلال احمر اشاره کرد و گفت: جمعیت هلال احمر یک ارگان مردمی است که سیاست آن براساس آموزههای دینی شکل گرفته است و در اجرای سیاستها بیانیهی گام دوم انقلاب در دستور کار قرار گرفته شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: تعداد داوطلبان جمعیت هلال احمر از ۴۶۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ به بیش سه میلیون و دویست هزار نفر در سال ۱۴۰۳ رسیده است. و امروزه جوانان انقلابی و کاردان و متعهد به صورت داوطلبانه در سازمان فعالیت دارند.
وی گفت: در حال حاضر ۷۰ هزار نفر تیم تخصصی واکنش سریع امدادی در جمعیت هلال احمر وجود دارد که آمادگی امداد رسانی تخصصی هستند و آمادهی اعزام به هر نقطهای از دنیا هستند.
کولیوند ادامه داد: جمعیت هلال احمر از امکانات جدید و به روز استفاده میکند و از سرمایههای اجتماعی به نحو احسن بهره میبرد.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: عالی ترین نشان صلیب سرخ جهانی را جمهوری اسلامی ایران در میان ۱۹۱ کشور بدست آورده است و عالی ترین نشان فداکار و خدمت ترکیه را رئیس جمهوری ترکیه در میان صد کشور که در زلزلهی ترکیه کمک کردند به جمعیت هلال احمر ایران اهدا کرد.
کولیوند افزود: در حال حاضر ریاست صلیب سرخ کشورهای عضو پیمان بریکس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است که این یک افتخار است.
کولیوند بیان کرد: آموزش مدیران عملیات صلیب سرخ جهانی با جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی است و این از برکت اربعین حسینی است که تمام دنیا این گردهمایی بزرگ را تماشا میکنند که با کمترین حادثه اتفاق میافتد.
کولیوند در پایان با اشاره به حادثهی تروریستی انفجار پیجرها در لبنان گفت: از زمان شروع این حادثهی تروریستی جمعیت هلال احمر و پزشکان متخصص ایرانی بیش از هزار عمل جراحی بر مجروحین انجام دادند.
نظر شما