حجتالاسلام والمسلمین عبدالعلی پوراکبر عضو بنیاد صحیفه سجادیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه به اهمیت صحیفه سجادیه و تأثیرات شگرف آن در زندگی شیعیان پرداخته است.
وی با اشاره به داستانی تاریخی از محمدتقی مجلسی، پدر علامه مجلسی، گفت: در محضر آقا امام زمان (عج)، محمدتقی مجلسی با دل شکسته و تضرع به درگاه خداوند، از ایشان درخواست راهنمایی کرد. آقا امام زمان در عالم مکاشفه، صحیفه سجادیه را به او معرفی کردند. این کتاب، نه تنها راهگشای مشکلات او بود، بلکه به عنوان یک گنجینه معنوی به خانههای مردم اصفهان راه یافت و بسیاری از آنها با دعاهای این کتاب مستجاب الدعوت شدند.
استاد حوزه همچنین به نامه آقای طنطاوی، مفسر قرآن در مصر، به آیتالله مرعشینجفی اشاره کرد که در آن به عظمت صحیفه سجادیه پرداخته و آن را "پایینتر از کتاب خالق و بالاتر از کتاب مخلوق" دانسته است. آقای طنطاوی با شگفتی از تأثیر این کتاب بر زندگیاش گفت: افسوس که در اواخر عمر با این کتاب آشنا شدم.
پژوهشگر صحیفه سجادیه در ادامه به تأثیرات جهانی صحیفه سجادیه اشاره کرد و گفت: "خانم آنه ماری شیمل، نویسنده آلمانی، با ترجمه این کتاب به زبان آلمانی، نشان داد که این گنجینه معنوی چقدر میتواند در زندگی انسانها تأثیرگذار باشد. او با شگفتی از عمق معانی و زیباییهای این کتاب بر راهبهی نصرانی گفت که دیگر جایی برای کتابهای دیگر در زندگیاش باقی نمانده است.
وی همچنین به برگزاری جلسات صحیفهخوانی در مساجد و مراکز دینی که در دوشنبه شبها که به نام امام سجاد(ع) است اشاره کرد و افزود: امروزه در بیش از دو هزار مسجد در ایران، هر هفته جلسات صحیفهخوانی برگزار میشود و رهبر معظم انقلاب دعای چهاردهم صحیفه سجادیه را برای پیروزی رزمندگان مقاومت سفارش کردند. این نهضت، یادآور این است که باید از این گنجینه معنوی بهرهمند شویم و آن را در زندگی روزانه جاری کنیم.
استاد حوزه تأکید کرد: "صحیفه سجادیه، زبور آل محمد و انجیل اهل بیت است. بیایید با انس با این کتاب، ارتباط خود را با اهل بیت تقویت کنیم و از آموزههای آن در زندگیمان بهرهبرداری کنیم. این کتاب، چراغی است که میتواند در تاریکیها راهنمای ما باشد.
حجتالاسلام والمسلمین پوراکبر در پایان، از مؤمنین و متدینین خواست تا به نهضت صحیفهخوانی که دوشنبه شبها در مسجد اعظم قم برگزار میشود بپیوندند و از این کتاب ارزشمند بهرهمند شوند.
انتهای پیام
نظر شما