جواد مزدآبادی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری حوزه بیان کرد: یکی از رسالتهای برنامههای نمایشی در رسانه ملی پرداختن به زیست بوم دینی و اسلامی کشورمان است. در آثار نمایشی باید سبک زندگی ایرانی اسلامی مورد توجه قرار گیرد به ویژه در شرایط فعلی که آثار متعدد خارجی در معرض دید جوانان است ما باید بتوانیم با کارهای با کیفیت، مخاطبان خود را با داشتههای فرهنگی کشورمان آشنا کنیم.
وی افزود: پرداختن به زیست بوم دینی و بومی کشورمان حتماً به معنای پرداختن به آثار تاریخی نیست بلکه در قالب قصههای معاصر نیز میتوان داشتههای فرهنگی خودمان را نشان داد تنها کافیست داستانی خوب برای بیان آموزههای مد نظرمان داشته باشیم در پیرامون ما قصههای بسیار خوبی در حال رخ دادن است که عموماً به آن بیتوجه هستیم در حالی که میتوان در زندگی روزمره سیاری از داشتههای فرهنگی را مشاهده کرد.
این کارگردان گفت: سریال «چرخ گردون» که اخیرا فصل دوم آن پخش شد از جمله این کارها هست در این مجموعه میتوان زندگی را به خوبی مشاهده کرد آدمها قابل لمس و باور هستند برای همین مخاطب با آن ارتباط برقرار میکند البته زبان طنزی هم که برای مجموعه انتخاب شده به شیرینتر شدن آموزههای سریال کمک کرده است. در این مجموعه به مخاطب گفته میشود پیرامون ما اتفاقات خوب رخ میدهد تنها کافیست با نگاهی امیدوار به جامعه بنگریم.
این کارگردان تاکید کرد: همچنین برخی قصههای این مجموعه به همه ما یادآوری میکند که نسبت به همنوعان خود بیتفاوت نباشیم. ما میتوانیم با هر بضاعت مالی در حد توان خود به دیگران کمک کنیم البته این کمک نیز حتماً نباید مالی باشد بلکه در خیلی از مواقع میتوان با همراهی و همدردی از مشکلات دیگران کاست. این سریال توانسته نظر مخاطبان را جذب کند چون داستانهایش بسیار ملموس و امروزی است و مردم نمونههای آن را بارها پیرامون خود مشاهده میکنند.
وی تاکید کرد: در هر کشوری توجه به هویت بومی و دینی یکی از الزامات است برای همین فکر نکنم اگر قرار است در آثار نمایشی به موضوعات ارزشی بپردازیم کاری سفارشی تولید کردهایم بلکه خیلی از مواقع نگاه به داشتههای فرهنگی کشورمان میتواند در جامعه سبب رخ دادن اتفاقات خوبی باشد البته بدیهی است که اثری که در این حوزه تولید میشود باید از کیفیت مطلوب بهره برده باشد وگرنه با یک اثر سطحی تنها مخاطب را از آموزههای مد نظرمان دور کردهایم.
انتهای پیام
نظر شما