حجت الاسلام سید علی آتش زر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه بر لزوم جدی گرفته شدن دغدغه های علما و روحانیت از سوی فیلمسازان و سینماگران تاکید کرد و اظهار داشت: باید به نظرات و دیدگاه های علما و مراجع تقلید توجه ویژه ای شود؛ چرا که این بزرگان در جامعه جایگاه بسیار ویژه و مهمی دارند و مردم سخن آن ها را می پذیرند.
وی همچنین افزود: چنانچه به دیدگاه ها و نظرات روحانیت و نیز مردم در فیلم ها و آثار سینمایی توجه لازم شود ، در آن صورت می توان به آشتی مردم با سینما امید بست.
این پژوهشگر حوزوی عرصه هنر و سینما خاطرنشان کرد: بی شک توجه به دغدغه های علما و روحانیت در عرصه سینما می تواند منجر به اقبال عمومی به سینما شود و معضل خالی بودن سالن های سینما که در حال حاضر دچار آن هستیم را تا حد زیادی مرتفع سازد.
وی در ادامه به ارزیابی جشنواره امسال فیلم فجر پرداخت و گفت: امسال جشنواره نسبت به سال های گذشته برجستگی خاصی نداشت، ولی با این حال مثل سال های گذشته کار های ارزشمندی در آن انجام شد.
حجت الاسلام آتش زر، جشنواره فیلم فجر را بازوی سینمای جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و افزود: برکاتی که سینمای انقلاب اسلامی داشته، قابل قیاس با سینمای قبل از انقلاب نیست و اگر انتقادی از سوی علما و نخبگان می شود، به معنای آن نیست که ارزش های آن دیده نمی شود، چرا که سینمای ما با همین وضعیت نیز الهام بخش انسان های آزاده و فیلم سازانی است که پیگیر سینمای دغدغه مند و متعهد هستند.
وی در عین حال تصریح کرد: اما از سویی متاسفانه این سینما در شأن و تراز یک نظام فرهنگی متفاوت و نظام اسلامی نیست و در این نیز شکی نداریم که این سینما با سینمایی که داعیه ی فرهنگی دارد و انقلابش به عنوان شاخصه ای متمایز کننده در دنیا شناخته می شود، تفاوت دارد.