به گزارش مرکز خبر حوزه، در این نشست حجتالاسلاموالمسلمین مسعود آذربایجانی با اشاره به جایگاه خانواده در رشد و تعالی افراد گفت: تربیت دینی از خانواده شروع میشود و لذا خانواده نقش مهمی در زمینهسازی تشکیل جامعه مهدوی دارد.
قائم مقام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، انتظار، ولایت، حکومت و آیندهاندیشی را چهار مفهوم اساسی در اندیشه مهدویت برشمرد و عنوان کرد: انتظار در عامترین مفهوم خود در تمام ادیان وجود دارد ولی در آموزههای شیعی دارای ویژگی خاصی است و به مفهوم جهتگیری در تمام ابعاد زندگی است.
وی با بیان اینکه اندیشه مهدویت یکی از پویاترین مفاهیم دینی در تعالی خانواده است گفت: خانواده وقتی فرهنگ مهدویت را در خود بوجود آورد، میتواند زمینهساز حکومت مهدوی باشد.
حجتالاسلاموالمسلمین آذربایجانی افزود: فضای صمیمی و همگرایی والدین در مسیر تربیت فرزندان و اهتمام آنان به تربیت دینی نقش عمدهای در زمینه سازی انتظار سازنده دارد.
وی با تأکید بر رعایت عقلانیت در تبیین و انتقال مفهوم مهدویت و انتظار به افراد خانواده تصریح کرد: در تربیت باید عقلانیت و خردمندی رعایت شود و نباید با احساسات بدون پشتوانه فرزندان را با فرهنگ مهدویت آشنا کنیم.
این محقق و پژوهشگر حوزوی با اشاره به نقش پدر در شکلدهی ساختار معنوی خانواده گفت: برخلاف الگوهای تربیتی که برخی سریالهای تلویزیونی نشان میدهند و جایگاه و نقش پدر در خانواده را تخریب میکنند، از دیدگاه اسلام و قرآن باید اقتدار پدر خانواده حفظ شود.
انتهای پیام