عضو شورای مدیریت حوزه علمیه تهران در گفت وگو با سرویس استان های مركز خبر حوزه، اظهار داشت: حوزه علميه تهران با جذب نيروهايي توانمند و اجراي بر نامههاي كارشناسي شده، در خصوص ايجاد تحول تا به حال گام هاي مثبتی را در این زمینه برداشته است.
وی ادامه داد: اين مركز با توجه به امكانات محدود و فرصت اندكي كه در اختيار داشته تا به حال كارهاي ارزشمند و در خور توجهي را جهت ساماندهي مدارس علمیه تحت پوشش انجام داده است.
حجت الاسلام و المسلمین رشاد گفت: شوراي مديريت پس از شكلگيري در اولين نشستهاي خود، طرحها و برنامههاي مطرح شده را مورد نقد و بررسي قرار داده و برنامههاي تصويبي را به عنوان خط مشي كارشناسي شده به مرحله اجرا درآورده است.
وی با بیان اینکه از بدو تأسيس اين مرکز، با مشكلات عمدهاي همچون كمبود امكانات و محدوديت اعتبارات مالي و انساني مواجه بودهايم، اظهار داشت: با توجه به رايزنيها و تعاملات صورت گرفته با مركز و نگاه ويژه مسئولان به ظرفيت ها و توانمنديهاي بالقوه حوزه علميه تهران امید آن است بخش عمده مشكلات برطرف گردد.
رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حوزه علميه تهران را جزء چهار حوزه برتر كشور دانست و گفت: استقرار این حوزه در پايتخت اهميت آن را مضاعف ميكند و مسلماّ تغيير و تحول مثبت در آن، آثار و پيامدهاي مؤثري بر حوزههاي علميه سراسر كشور ايجاد می نماید.