یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024

همزمان با گردهمایی سالانه اعضای مجمع حکمت اسلامی، از مقام علمی استاد علامه حسن‌زاده آملی تجلیل می‌شود.

به گزارش مرکز خبر حوزه، هفتمین گردهمایی سالانه اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی و سومین گردهمایی اساتید علوم عقلی در قم برگزار می گردد.

بر اساس اعلام مجمع عالی حکمت اسلامی در این گردهمایی که با سخنرانی حضرت آیت الله جوادی آملی برگزار خواهد شد، از سال‌ها تلاش و مجاهدت علمی استاد فرزانه علامه حسن‌زاده آملی تجلیل به عمل خواهد آمد.

خاطرنشان ‌می‌شود، آیین تجلیل از علامه حسن‌زاده آملی، 18 خردادماه، ساعت 18 عصر در سالن اجتماعات مجمع عالی حکمت اسلامی واقع در قم، خیابان 19 دی، کوچه 10، فرعی اول سمت چپ، پلاک 5 برگزار می‌گردد.

*شمه ای از زندگی نامه علامه حسن زاده آملی

علامه حسن حسن زاده آملي، در سال 1307 هـ. ش برابر با 1347ق در روستايي از توابع شهرستان آمل، به دنيا آمد.

ایشان در 8 سالگي، مادر و در 15 سالگي، پدر خويش را از دست داد و پس از آن، خاله اش سرپرستي او را به عهده گرفت. علامه حسن زاده آملي در 6 سالگي به مكتب خانه رفت. سپس دوره ابتدايي را در مدارس جديد آغاز كرد و تا دوره متوسطه پيش رفت. وي در سال 1323 هـ. ش، به تشويق آيت الله ميرزا ابوالقاسم فرسيو، فراگيري علوم ديني را در مسجد جامع آمل آغاز كرد و در مدت 6 سال، دروس مقدمات و بخش هايي از شرح لمعه و قوانين الاصول را از محضر علماي شهر آمل فرا گرفت. سپس در سال 1329 هـ. ش به تهران مهاجرت كرد و در مدرسه حاج ابوالفتح تهران، به ادامه تحصيل پرداخت.

آيت الله حسن زاده آملي در طول 13 سال اقامت در تهران، از محضر علماي بزرگ آن زمان هم چون حضرات آيات: سيد احمد لواساني، ميرزا ابوالحسن شعراني و ميرزا مهدي الهي قمشه بهره ها برد و در فقه، اصول، علوم عقلي، تفسير، تجويد، علم قرائات، پزشكي، درايه، رجال، رياضيات و هيأت، از خرمن دانش آن بزرگواران، خوشه ها چيد.

ایشان در سال 1342 هـ. ش، با اندوخته هاي علمي بسيار وارد حوزه علميه قم گرديد و در علوم قرآني، عرفاني و فلسفي از محضر علامه سيد محمد حسين طباطبايي و برادرش علامه سيد محمد حسن طباطبايي بهره مند شد.

استاد حسن زاده آملي از بدو ورود به قم، تدريس معارف حقّه الهي و آموزش فنون رياضي و هيأت را آغاز كرد و به پرورش علمي و روحي جويندگان علم و عمل، نگارش كتاب و فعاليت هاي گوناگون علمي همّت گمارد.

 آيت الله ميرزا ابوالحسن شعراني با تصديق اجتهاد استاد حسن زاده آملی، اجازه نامه روايي براي ايشان صادر كرده است. هم چنين بر برخي آثار استاد، تقريظ هايي از مرحوم شعراني به چشم مي خورد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha