به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلاموالمسلمين محمد حسين موسيپور امروز در ديدار اعضاي شوراي هماهنگي جشن هاي دهه كرامت طي سخناني با اشاره به نامگذاري دهه كرامت اظهار داشت: اين حركت مبارك از شهر مقدس قم شروع و به تدريج به كل كشور تسري يافت و اميدواريم در آينده نزديك، جهاني و بين المللي شود.
وي به ويژگي هاي دهه كرامت اشاره و گفت: در طول تاريخ مردم ولايي ايران همواره عشق و اردات خاصي به اهل بيت (ع)داشته اند، اما وجود مضجع شريف فرزندان امام موسي كاظم(ع) در خاك مقدس اين سرزمين، اهميت ويژه اي به جشن هاي دهه كرامت بخشيده است.
استاندار قم با بيان اين كه با اين همه ظرفيت فرهنگي، در صورت برنامه ريزي هوشمندانه و بهره گيري مناسب از اين قابليت عظيم، نبايد دغدغه مشكلات فرهنگي را داشت تصريح كرد: بي ترديد فرهنگي كه رمضان، محرم، عاشورا، ايام فاطميه، دهه كرامت و.. را دارد، فرهنگي بالنده و بيمه شده در برابر آفات و ميكروب هاي فرهنگي است.
*مناسبتهای مذهبی آسیبشناسی شود
حجت الاسلام والمسلمين موسي پور با تاكيد بر لزوم آسيب شناسي مناسبت هاي مذهبي، به خلاء وجود يك تعريف استاندارد از مناسبت ها و جشن هاي مذهبي اشاره و لزوم تلاش براي رفع اين خلاء را ضروري دانست.
وي با اشاره به اين كه فقدان چنين تعريف استانداردي از مناسبت هاي مذهبي، بعضاً كار فرهنگي را به يك كار ضد فرهنگي تبديل كرده است افزود: اين مهم بايد مورد توجه متوليان و دست اندركاران امور فرهنگي قرار گيرد.
استاندار قم با بيان اين كه براي تقويت و ترويج آموزه هاي ديني، بايد از همه ظرفيت ها و ابزارهاي هنري بهره گرفت تصريح كرد: مناسبت هاي مذهبي بايد محل تجلي و ظهور و بروز هنر ديني و عرصه هنر نمايي هنرمندان متعهد و مسلمان باشد.
حجت الاسلام والمسلمين موسي پور مردمي بودن را رمز ماندگاري فعاليت هاي فرهنگي مذهبي دانست و گفت: بايد بعد مردمي جشن هاي دهه كرامت تقويت و پررنگ شود.
در ابتداي اين ديدار حجتالاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی مسئول شوراي هماهنگي جشنهاي مردمي دهه كرامت به تشريح برنامههاي دهه كرامت پرداخت و از برپايي بيش از 200هزار برنامه بامشاركت 24دستگاه فرهنگي در سطح كشور خبرداد و گفت: در اين ميان 20هزار مراسم در مساجد و بقاع متبركه برگزار مي شود و 11هزار كانون فرهنگي در گراميداشت دهه كرامت مشاركت دارند.