شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

مدیر حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد از آمادگی ایجاد 7 مدرسه علمیه جدید در این استان پس از صدور مجوز شورای گسترش خبرداد.

حجت الاسلام محمد پایدار در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، با بیان این مطلب که در حال حاضر چهار مدرسه حوزوی در استان کهگیلویه و بویر احمد، فعال است، اظهارداشت: سه مدرسه علمیه بلند مدت و یک مدرسه حوزوی کوتاه مدت در این استان مشغول پرورش طلاب و فضلای حوزوی هستند و نیز دو مدرسه فعال خواهران در این استان به بانوان طلبه اختصاص دارد.

وی با مثبت ارزیابی کردن نشست مدیران حوزه های استانی با مدیر و معاونین حوزه‌‌‌های علمیه، اظهارداشت: توسل به خرد جمعی و هم فکری مدیران استان ها و بیان مشکلات و ظرفیت های هر یک از استان های کشور در اداره امور حوزه‌ها به افزایش تعامل مدیران حوزه های کشور در بخش های مختلف کمک می‌کند

مدیر حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد با ذکر این مطلب که همفکری مدیران حوزه ها، باید استمرار داشته باشد، عنوان کرد: بسیاری از مشکلات اداری، آموزشی و پژوهشی در تعاملاتی که در این گونه نشست ها برقرار می گردد، حل می شود و راهکارهای مناسبی با استفاده از ظرفیت های ذهنی و ساختاری هر یک از مجموعه های حوزوی و تجارب مدیران ارایه می‌شود.

وی گفت: مشکلات بخش حوزوی استان کهگیلویه و بویر احمد از سال ها پیش به لحاظ عدم وجود ساختار مناسب در این زمینه وجود داشته است، از طول سال‌های گذشته سه مدرسه مشغول فعالیت داشتیم که با مشکلات فراوان یک مدرسه دیگر به این مدارس اضافه شد؛ اما پس از اعطای مدیریت های استانی با نشست هایی که با ائمه جمعه و روحانیون شهرهای مختلف برگزار شد، زمینه های تاسیس مدارس جدید نیز ایجاد شده است که با تایید شورای گسترش حوزه آمادگی داریم در سال آینده بیش از هفت مدرسه دیگر را تاسیس کنیم.

حجت الاسلام پایدار، کم کاری در بخش توسعه مدارس حوزوی در قیاس با افزایش مراکز دانشگاهی را از مشکلات این استان ذکر کرد و افزود: پس از انقلاب و با حمایت هایی که در سطح آموزشی صورت گرفت، دانشگاه های این استان به لحاظ کمی و کیفی رشد چشمگیری داشتند ولی به دلیل عدم وجود ساختار مناسب، مراکز علمی حوزوی به شکل سابق باقی ماند؛ در یک سال اخیر، توجه جدی به بحث توسعه مدارس ایجاد شد که امیدواریم با تلاش مجدانه مدیران شورای عالی حوزه و استان بتوانیم زیر ساخت های توسعه مدارس علمیه را در این استان ایجاد کنیم.

وی توسعه مدارس علمیه در استان های محروم کشور را از مهم ترین طرح های فرهنگی در کشور دانست و گفت: هم اکنون 400 طلبه در مدارس علمیه استان به تحصیل مشغول هستند و 30 استاد نیز به تدریس مباحث علمی و حوزوی اشتغال دارند.

مدیر حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد با بیان این مطلب که برنامه های دانش افزایی ویژه طلاب و اساتید در این استان برگزار می شود، عنوان کرد: هر 45 روز یک بار دوره دانش افزایی دو روزه‌ایی تشکیل می شود؛ و در این راستا دوره های تخصصی و علمی ویژه طلاب نیز برگزار می شود.

وی گفت: این دوره ها با هدف افزایش توان علمی و ذهنی و پژوهشی طلاب با حضور استادان فرهیخته حوزه علمیه قم در مدارس علمیه استان برگزار می شود.

حجت الاسلام پایدار با ذکر این مطلب که آموزش فنون پژوهش در دستور کار مدارس علمیه استان است، عنوان کرد: به منظور نهادینه کردن پژوهش در سطح آموزش مدارس علمیه، بخشی نمره هر درس در نیم سال اول به پژوهش اختصاص یافته است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha