حجت الاسلام و المسلمین سید علی حسینی در گفتگو با سرویس استان های خبرگزاری حوزه، با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: بر اساس آموزه های اسلامی اگر کسی بخواهد در مسایل سیاسی اظهار نظر کند، باید دارای سه ویژگی تهذیب نفس، برخورداری از اخبار و اطلاعات روز و نیز قدرت تجزیه و تحلیل باشد که هر سه ویژگی فوق، در وجود حضرت امام (ره) جمع بود.
وی افزود: اگر فردی مهذب باشد و همچون حضرت امام (ره) در خدمت اهداف الهی کار کند، می تواند با نورانیت قلب، به هدایت مردم بپردازد.
مسئول مدرسه علمیه خمین همچنین اضافه کرد: حقیقتا از حیث تهذیب نفس و عرفان و اخلاص، امام خمینی (ره) سرآمد دوران بود و ما در حدی نیستیم که در این خصوص بتوانیم اظهار نظری داشته باشیم.
وی با تاکید بر این که برای اظهار نظر در مسایل سیاسی، تهذیب نفس به تنهایی کافی نیست ، بلکه فرد باید دارای اطلاعات کافی و به روز باشد، گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، علاوه بر آن که شخص کاملا مهذبی بود، اطلاعات کافی نیز از تحولات روز داشت و بصیر و عالم به زمان بود، به طوری که کسی نمی توانست به ایشان اطلاعات ناقص بدهد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی خاطرنشان کرد: امام (ره) با ارتباطات قوی ای که داشت از منابع مختلف به کسب اطلاعات می پرداخت.
وی با اشاره به ضرورت وجود قدرت تجزیه و تحلیل در یک فعال سیاسی اظهار داشت: برای این که دو ویژگی تهذیب نفس و اطلاعات کافی و به روز ، تاثیر خود را بگذارد، نیاز به وجود کیاست و سیاست ورزی مومنانه احساس می شود چرا که انسان تا قدرت تجزیه و تحلیل نداشته باشد ، نمی تواند سیاست مدار خوبی باشد.
امام جمعه خمین تاکید کرد: امام خمینی (ره) در بین علمای تاریخ اسلام از حیث واجد بودن هر سه ویژگی در درون خود سرآمد بود و لذا می بینیم که در تحلیل های سیاسی، کسی نمی توانست نقطه ضعفی از ایشان بگیرد، کما این که تا پایان عمر مبارکشان نیز همین گونه بود.
نظر شما