به گزارش خبرگزاری حوزه،معظم له در اولين جلسه درس اخلاق هفتگي خود در سال تحصيلي جديد، که در بنياد بين المللي علوم و حياني اسراء برگزار گرديد، ضمن اشاره به حادثه تلخ اهانت به سيد انبياء ، وجود مبارک حضرت ختمي نبوت محمد بن عبدالله(ص) ومحکوميت شديد آن، اين حادثه سنگين را به پيشگاه حضرت ولي عصر تعزيت گفتند
ایشان اظهار داشتند:همه كساني كه چه در ايران چه در غير ايران براي گراميداشت مقام شامخ آن حضرت تلاش و كوشش كردند سعيشان مشكور باشد و اجر همه كساني كه در برابر اين اهانت به پا خاستند با خداي سبحان باشد .
حضرت آیت الله جوادی آملی بیان داشتند:در اين زمينه دو مطلب هست يكي درباره سازندگان آن فيلم و اهانتكنندگان است كه پاسخ آنها همين قيام مردمي در سراسر جهان اسلام است.اما مطلب ديگر, بالأخره دانشمنداني ومنصفاني هم در غرب هستند بايد بدانند كه هيچ كس به اندازه ذات مقدس رسول گرامي اسلام به بشريّت خدمت نكرده است.
ايشان با اشاره به وضع جهالت عملي ايران، روم و سرزمين حجاز قبل از رسالت آن حضرت، و تاکيد بر بررسي جنايات آنها گفتند: وجود مبارك آن حضرت آمده عقل و عدل را نصيب بشر كرد. هم اينها را عاقل و عادل كرد هم اينها را عادل و وارسته كرد. كسي كه فرشته الهي بود در زمين, كسي كه قبل از اينكه به مقام شامخ نبوّت برسد مردم را به اتحاد دعوت كرد
مفسر قرآن کریم گفتند: آن حضرت قبل از اينكه به مقام شامخ نبوّت برسد نظام بردهداري را برميداشت، كسي كه به فكر آزادسازي جوامع بشري بود هم آزادي از بردگي ظاهري هم آزادسازي از بردگي اخلاقي و هوس و مانند آن, كسي كه خداي سبحان در كتابهاي آسماني پيشين شناسنامه حضرت را بازگو كرد، او را معرفي كرد، فرمود پيامبري ميآيد كه دست و پاي مردم را آزاد ميكند، زنجير را از پا و گردن اينها برميدارد، آن اسارت و بردگي را از اينها برميدارد اينها را آزاد ميكند به سيادت ميرساند جهان را به عقل و عدل دعوت كرده است اين شخص عاليترين مقام انسانيّت را داراست در پيشگاه او بايد خضوع كرد تأدّب كرد.
حضرت آیت الله جوادی آملی افزودند:پیامبر اسلام (ص) فرشتهمنش شايسته عاليترين احترام است بنابراين هم دانشمندان غرب را بايد توجيه كرد كه اين عظمت براي رسول گرامي است و لاغير و هم آن اهانتكنندگان را بايد تنبيه كرد، سر جايشان نشاند.
معظم له تصریح کردند:صيحت نهايي من اين است كه خداي سبحان مستقيماً از پيامبرانش مخصوصاً از حضرت رسول خدا(عليهم الصلاة و عليهم السلام) حمايت ميكند اينچنين نيست كه خدا صبر بكند هر دهنكجي،دهنكجي بكند هر بددهني اهانت بكند، بالأخره ببينيد شما جايي يك عذاب پيدا ميشود اينها افسانه نيست يك وقت شما ميبينيد فلان جا آتشسوزي شد فلان جا زلزله آمد درست است همه اينها نظام علمي دارد حسابشده است اما رهبري اين نظام علمي به دست چه كسي است يعني بخواهد رَجْفه بيايد زلزله بيايد با حساب است يا بيحساب؟! ما يك تافته جدابافته نيستيم ما يعني انسان گوشهاي از جهانيم هم كار ما در جهان اثر دارد هم رخدادهاي عالم در ما اثر دارد.
حضرت آيت الله جوادي آملي در پایان و در ادامه سلسله مباحث اخلاقي خود، به شرح کوتاهي از نامه چهل و سوم حضرت امير در کتاب نهج البلاغه پرداختند.